Nejste přihlášen/a.
Asi týden se mi chce čůrát častěji, klidně i osmkrát denně, ale čůrám tak po 50 až 100 ml. Což je divné. Že mám pocit na močení při tak málo moči v močovém měchýři. Mám strach co to je. Máte někdo podobný problém?
Častější močení je rozhodně pro ledviny prospěšnější, než když se moč zadržuje. Před lety jsem byla po operaci ledviny v lázních. Lázeňská lékařka chtěla vědět, kolikrát za noc chodím močit. Překvapeně jsem odpověděla, že v noci dobře spím a močit nechodím. Dostala jsem mírně vynadáno. Prý si zadělávám na ledvinové kameny.
S obavami se ale svěřte lékaři, jistě Vám nějak odpoví a nějak Vás vyšetří. Osobně doporučuji i při docela maličkých problémech s močením a s ledvinami přípravek s názvem manosa. Je to doplněk stravy, prodává se v lékárnách samostatně v prášku nebo v tabletách Urinal a podobných. Pro zdravou funkci ledvin je velmi prospěšný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.