Nejste přihlášen/a.
Na takhle světlé vlasy musíte jít s odstíny blond, když je chcete hnědé. Třeba Palette kouřovou střední blond.
Každá máme jinak chytlavé vlasy. Já mám prostě takovou zkušenost se šedinami. Mně sluší načervenalé odstíny, tak si do blond přidám z červené a fialové opravdu jen jenom kapinku, to hodně chytá.
Já se barvím léta letoucí sama. Píšu si do kalendáře, jakou barvu jsem dala a co do ní přimíchala a v jakém poměru. Tak jsem dospěla po nějaké době k tomu, co ano a co ne. Zkuste tedy sama, nebo dcera, či kámoška. Kupte si tedy světlejší odstín.
Mně se osobně Váš šedý odstín líbí s tou tmavou pěšinkou.. Jestli chcete ihned strhnout jen ten žlutý odstín, tak zkuste stříbrný šampon. Je na něm napsáno SILVER SHAMPOO Yellow neutralizer od Schwarzkopf /stříbrofialová tuba/ nebo SILBER COLOR SHAMPOO- Alcina. /Černostříbrná tuba./
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.