Nejste přihlášen/a.
Zrychleně:
Nevím kterou možnost si mám tedy vybrat...
A) Navždy ho odepsat už ho dal nevodit za nos . Bez zbytečně nesmyslného zdlouhavého a nikam nevedoucího odůvodnění SI HO BLOKNOUT . Jednoduše žít dál a najít si někoho jiného kdo mi bude vyhovovat v přátelství.
B) Mít i na dále tu naději, vůli a výdrž v nepravděpodobný přátelský vztah mezi námi dvěma. ZKUSIT MU prostě tohle VŠECHNO co tady sem píšu upřímně a na rovinu ŘÍCT a doufat , že i tak budeme přáteli a nepoužije to nějak zle proti mě i když ani to mi moc nevadí, když to proti mě nějak použije , alespoň si budu jistá , že to byl debil a že jsem udělala správně
C)Mít i na dále tu naději, vůli a výdrž v nepravděpodobný přátelský vztah mezi námi dvěma. Jet k němu naivně v tom , že až mě pozná budeme, jen přáteli...A prostě naslepo to vyzkoušet...Vím že, když někdo něco chce a neudělá proto nic nemůže očekávat výsledky , ale já jen prostě nevím a rozhodně nemyslím , že by to mělo smysl , když o něj nestojím , jak on tomu pořád nerozumí( ... myslí si ,že je to kvůli mému rozchodu ze kterého jsem špatná...v tom jsem mu lhala...on neví ,že se mi líbí moje kolegyně...)že buďto se něco zkazí a budu se s ním hádat, že sex nebude a nebo doufat v to , že to můžeme brát jako přátelské setkání po šesti letech...
doplněno 30.05.20 20:08: Opravdu budu ráda za jakoukoliv radu . Je to opravdu složitá situace...Jsem už opravdu zoufalá . Předem Vám všem děkuji za vaše názory/nápady/rády/odpovědi.Přeji Vám všem co jste si ten můj příběh četli příjemný večer .
4x
Pokud by začal bejt otravnej sprostej a nepříjemnej tak ho všude blokni a vyřešeno
moc děkuji...
4x
Šmarjá, nečetl jsem než nadpis, ale nejenom kluci dnes, ale i holky jsou nějaké vyměklé!?
za nás stačilo říci: "sorry, nejsi můj typ"
nějak asi degenerujem, nebo co?
Chudak kluk, nepochopil, ze s zenami se nekamaradi, to si mysli jen zeny a ti "kamaradi" chlapi. Proc asi pak ze ska takoveho nechce![]()
Tak ho prestan vyuzivat. Zenska, co zneuziva chlapa, aby si mela s kym popovidat, by zaslouzila
) Ten chlap si s tebou nechce povidat a kamaradit, a nikdy nechtel, uz to pochop
)
Bohužel je to něco podobného jako chtít někomu "vrazit kudlu do zad - ale tak aby ho to určitě nebolelo". Podle toho co píšete musíte odhadnout jak natvrdo to sdělit aby to nebylo zbytečně moc (pokud tedy nechcete), ale zároveň aby to jasně pochopil. Mrzet ho to bude stejně. S tím počítejte.
3x
Takže radím na otázku v názvu dotazu.
"Promiň, ale mám jiný pohled na život/líbí se mi jiný typ mužů/mám někoho jiného".
Pro Vás je podstatné, jestli chcete. Jestli ne, máte právo odmítnout. Jasně, stručně, nekompromisně, bez vytáček, bez dávání falešných nadějí.
Normou by mělo být odmítnutí slušnou formou a bez urážek, ale někdy to není možné a musí to být řečeno drsněji.
Dále to už není Vaše starost.
Tak přesně takovou hlášku jsem kdysi vyfasoval na jedné seznamce - "Sorry,líbí se mi jiný typ muže." Krajně nepříjemné,stoprocentně účinné. ![]()
Vlastní zájmy nejsou sobectví.
Jestli máte pocit, že nesmíte nikoho odmítnout, tak na tom budete v životě hodně zle.
A vůbec, potřebuju uvařit, umýt nádobí a uklidit. Kdy přijdete? Čeká to jen na Vás!
Chápete?
3x
Prostě narovinu říct, žes ho odjakživa brala jen jako kámoše na pokec, ať si nedělá žádné falešné naděje, že jsi zamilovaná do někoho jiného...Pokud on bude dál psát, že nebudeš reagovat.
Víc se rozepisovat, jakože do koho a že marně..., nemá cenu, ještě se zamotáš. O nějakých ženách se nezmíním. Co když Tě jednou potká s klukem...Sama si nejsi jistá.
2x
Ok tak jsem si to precetl, teda ten cestyn ti moc nejde, ale co, jed za nim, vyspi se s nim, rekni mu, ze ses na holky a ze mas pritelku a tim to uzavreme, ne?
)
2x
Možná to nějak také půjde...ale zase ze sebe nechci dělat úplnou potvoru...spíše mu prostě povím jak to je... děkuji Vám.
1x
B.)...vysvětlit mu to -klidně i až budeš u něj na místě,A.) kmarádsky si to s ním užíj pokud bude možno ...rozlouč se s ním a pokud bude dotěrný atd. -Hned blokout ať neotravuje..,C.)pokud i po tom všem bude mít zájem o tebe jako o osobu ,ale ne dotěrnou ale, že to skutečně pochopí on sám , tak můžete zůstat v přátelském vztahu...jinak ne...ale je to jen můj názor...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.