Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň.Kúpila som si formicky na výrobu domácich nanukov.Robí tu niekto svoje,domáce?Pošlite prosím vaše recepty.Nejlíp z ovoce,nebo tvarohu.Alebo jednoducho tie,ktere chutia vám a vašej rodine.Ďakujem.
Ale jak je děláte? Také se to letos chci naučit. Rozmixuji banány a co dál? Nic do toho nepřijdě? Prosím, trošku polopatě popsat pro neználky, děkuji. ID
A dávate tam aj cukor?Niekto totiž písal že pri kombinácii banánu s malinami pul na pul cukor nepridáva.Vraj banány sú prirodzene sladké,takže je zbytočné tam pridávať ešte aj cukor.
Není problém najít na netu recepty. Ale zde si může napsat každý co chce, je to stejné s recepty i s politikou a to včetně bludů. Já mám zájem o odzkoušené recepty s postupem. To abych každou půl hodinku nemusela lozit do mrazáku a zmrzlinu míchat, tak jak často recepty na internetu tento postup doporučují.
Třeba se zde někdo najde a naučí mě i tazatelku vyrábět dobrotu. Děkuji.
Kdyz nechces michat, budes muset pouzit emulgatory a chemii anebo zmrzlinovac :-j
anebo si snad myslis, ze dosahnes stejneho vysledku jako profesionalove, s formickami za 49 korun z Ikey?
ladis - tak ještě jednou pro méně chápavé - mám zájem o odzkoušené recepty s postupy a ty jste nepředvedl, ale vyjadřovat se musíte.
Sám jste se zde asi pasoval na ředitele zeměkoule a zapomněl jste si všimnout, že zde tykáme pouze známým nebo školním dětem . Vaše známá nejsem a ze školního věku jsem již dávno vyrostla. Děkuji za pochopení.
Zmrzlinu si dělám sama doma, ale mám zmrzlinovač. Jinak ten mražený krém prostě neuděláte, ani kdybyste chodila každou chvíli promíchávat hmotu v krabičce. Takže napřed si ve zmrzlinovači musíte nechat zmrazit krém na zmrzlinu a tu potom už hotovou můžete pytlíkem nastříkat do těch formiček a vrátit do mrazáku a nechat zmrznout. Já miluji Míšu, tak si dělám mražený krém Míša, ale jím ho normálně, jako zmrzlinu. Mám v krabičce, v jakých se mražené krémy prodávají. Dělám jaksi od oka. Tučný tvaroh ve vaničce smíchám s trochou maskarpone nebo šlehačky na šlehání, kterou předem trochu našlehám s vanilkovým cukrem a obyčejným podle chuti. Předem uvařím kokos strouhaný v mléce a ještě v něm rozpustím podle chuti instatní kokosové mléko, nebo můžete dát tu konzervu. To všechno ale dělám podle chuti a od oka a proto neznám poměry. Tak sem dávám jen ingredience. Pak ten tvaroh s maskarpone naředím tím kokosovým, mlékem, ale ne moc, nesmí to být moc řídké, ani moc husté. Někdy mám zbylý bílek, tak ho ušlehám s cukrem a vanilkovým cukrem, ale opravdu dobře, aby to byl takový krém jako na pusinky a to lehce vmíchám do toho tvarohu a protože dávám cukr do bílku, už tolik nesladím ten tvaroh. A pozor, to nejdůležitější! Tu hmotu napřed pořádně vychladit v lednici a až potom případně přimíchat ten sníh, nemusí být, ale je to fakt moc dobré s tím sněhem a takové odlehčené. A pak teprve dobře vychlazené nalít do zmrzlinovače. Ten zmrzlinovač doporučuji koupit. Není to tak drahé a vyplatí se to. Ta zmrzlina z něho nemá chybu. Nikdy ji neuděláte obyčejným mražením v mrazáku v nějaké formě. Já jsem si ho koupila před asi před 6 lety v nějaké akci v Tescu a mám ho dodnes a až se mi rozbije, tak si určitě koupím další. Já mám hodně podobný tomuhle lidl-shop.cz/...
A tenkrát jsem ho platila skoro tu samou cenu, ale v tom Tescu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.