Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákusek bez mouky a cukru

Od: ivca® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.Má prosím nekdo z vás odskúšený nejaký recept na LC zákusek,nebo dort?To znamená bez mouky a cukru?Nejlépe nejaký letní,svěží,t.j. se zakysanou smetanou,nebo s tvarohem,ovocím a želatinou na povrchu.Ďakujem.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

afterbook
hodnocení

3x

Šlehačková roláda, přidává se jen trochu cukru do těsta. Jeden z mých oblíbených moučníků. Moc dobrá je s banánem, zkoušela jsem i jahody.

Receptů je spoustu, třeba tady - toprecepty.cz/...

lipanek
hodnocení

2x

Můžete udělat leda nějakou tvarohovou pěnu, nebo rýžový nákyp, potom ale to ovoce musí být sladší, nebo použít med, datle, fíky apod...

A pokud nechcete používat obyčejnou mouku a bílý cukr, potom se podívejte na zdravé náhražky tohoto.

nejrecept.cz/...

Když to vidím, tak bych si dala také.

Afterbook, roláda se mi moc líbí, zkusím ji. *palec*Jaga.

Omlouvám se, ten text patří rádci Afterbook. Vy ale máte, Lipánku, také moc pěkné recepty.

afterbook

@babajaga - určitě ji zkuste, mám ji moc ráda :) Receptů je spoustu, tohle je jeden z mnoha, který jsem na internetu našla, ale poměry surovin jsou všude skoro stejné, můžete případně ještě zapátrat.

hodnocení

2x

Už zahrady a trh začínjí být barevné a dobré. Nic snadnějšího, než ovocný salát, pohár, se šlehačkou, pudinkem, zmrzlinou, zakysanou, jogurtem, piškotem, kapkou likéru. . . . *mnam*

m123*
hodnocení

2x

Zkuste použít ořechovou mouku, sušený protein, máslo, zakysanku. To vše smíchat natlačit do formy a nechat v lednici zatuhnout. Mezitím si rozvařit ovoce a do toho buď želatinu nebo smetanu a pak nalít na korpus a opět dát vychladit do lednice.

hodnocení

Niekde zase radili miesto obyčajnej mouky použít kokosovú mouku.Sušený protein mám doma.Váš recept znie super,určite vyskúšam.Ďakujem.

m123*

Kokosová se dá taky. Nebo mandlová.

Ještě mě napadl jeden recept. Rozpustit aspoň 80% čokoládu. Mezitím rozmixovat banán a avokádo. Vše pak společně vyšlehat a vychladit. Dají se na doslazení přidat i datle a aby to mělo šmrnc, tak kapku rumu.

hodnocení

0x

Zkuste třeba toto apetitonline.cz/...

když dáte do googlu zákusky bez mouky a cukru, vyjede vám spousta receptů...

hodnocení

0x
avokadove brownies to byly jedny z mála jedlých a dobrých low carb zákusků, co jsem dělal. A pak cuketová pizza, ale to není úplně zákusek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]