Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Má prosím nekdo z vás odskúšený nejaký recept na LC zákusek,nebo dort?To znamená bez mouky a cukru?Nejlépe nejaký letní,svěží,t.j. se zakysanou smetanou,nebo s tvarohem,ovocím a želatinou na povrchu.Ďakujem.
Šlehačková roláda, přidává se jen trochu cukru do těsta. Jeden z mých oblíbených moučníků. Moc dobrá je s banánem, zkoušela jsem i jahody.
Receptů je spoustu, třeba tady - toprecepty.cz/...
Můžete udělat leda nějakou tvarohovou pěnu, nebo rýžový nákyp, potom ale to ovoce musí být sladší, nebo použít med, datle, fíky apod...
A pokud nechcete používat obyčejnou mouku a bílý cukr, potom se podívejte na zdravé náhražky tohoto.
Když to vidím, tak bych si dala také.
Afterbook, roláda se mi moc líbí, zkusím ji. Jaga.
Omlouvám se, ten text patří rádci Afterbook. Vy ale máte, Lipánku, také moc pěkné recepty.
@babajaga - určitě ji zkuste, mám ji moc ráda Receptů je spoustu, tohle je jeden z mnoha, který jsem na internetu našla, ale poměry surovin jsou všude skoro stejné, můžete případně ještě zapátrat.
Zkuste použít ořechovou mouku, sušený protein, máslo, zakysanku. To vše smíchat natlačit do formy a nechat v lednici zatuhnout. Mezitím si rozvařit ovoce a do toho buď želatinu nebo smetanu a pak nalít na korpus a opět dát vychladit do lednice.
Niekde zase radili miesto obyčajnej mouky použít kokosovú mouku.Sušený protein mám doma.Váš recept znie super,určite vyskúšam.Ďakujem.
Zkuste třeba toto apetitonline.cz/...
když dáte do googlu zákusky bez mouky a cukru, vyjede vám spousta receptů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.