Ono to zas tak špatné není. V tom se dá chodit po nákupech nebo na zmrzlinu. Do divadla, za přepážku v bance nebo na pohřeb to není. Já mám ráda, když je každý svůj, vezme si, co ho oslovuje, aspoň vím, s kým mám tu čest. Doba, kdy všichni měli modrošedé šusťáky a kaliopky, je snad pryč.
Souhlasím. Je to pořád lepší než Mickey Mouse nebo kačer Donald. A jít s tím na procházku po městě nebo na nákup v místě bydliště. Proč ne? Jednou jsem si koupila mikinu s Mickey Mousem, protože se mi prostě líbila. Mám jí doma ve skříni.
Kočky miluji, ale mám s nima hlavně pyžama a volnočasové věci. K vašemu věku a asi i zaměstnání se taková trička nehodí. Možná si umím představit ten top s krajkovými rameny k červené sukni a džínové bundě. Když už kočičí vzor, tak nějaký jemnější a na barevném pozadí.
zula
Tak do přírody si je nechat mohu ne?
ladycat*
Neříkám vám, abyste je vyhodila, to opravdu ne. Jen bych je nenosila do práce nebo na rande.
Kočky miluji a občas jsem i dost dětská,třeba teď mám jednorožčí hlavu Tedy duhové vlasy,a nosím k nim jednorožčí celenku trička jsou to pěkná. Určitě si je nechte, klidně na procházku,jen tak na ven,nebo na doma. K tomu se jinak vyjadrovat nebudu- každá máme svůj vkus. Já bych si například to kočičí tílko vzala k černým slimkám i na nákup. Ale zase u vás vyvstává otázka,s čím to zkombinovat, aby to neuškodilo.
Strašně ráda bych poradila..ale jediné,co mohu poradit je- nekupujte na internetu. Alespoň ze začátku. Sukně jsou pěkné, ale nevím, jak vám sednou jejich délky...Dle mého je délka kousek nad kolena akorát. Cokoli,co vám překryje kolena, bude strašné. Klidně si nechte tu,co máte fotce, neboť nákupem po netu z těchto dvou si vůbec nepomůžete. Zkuste tu,co máte,jen s jiným vrškem. Pokud nechcete moc hrotit postavu. Jo a nemyslím si,že máte velké paže a že v tričkách s krátkým rukávem, popř. bez rukávu,je malér.
ladycat*
Shoduji se s @denny276: na internetu nenakupujte, aspoň ne teď. Ty sukně jsou předražené a opravdu nic-moc. V New Yorkeru jsem koupila úpletovou sukni za 129 Kč. Sukně kolem 200 Kč jsem videla v různých řetězcových obchodech.
Ano ano, také se mi to zdá celkem dost za tyto sukně. V NY se dobře nakupuje,celkem i levně. Ale takových obchodů je víc, stačí si opravdu udělat výlet do většího města a nikam nespěchat, zkoušet,zkoušet a zase zkoušet.
Kočky nemám ráda a nemohu za to. Na vině je sousedka, která má zhruba 30 kousků /sama přesné číslo neví/ a příliš nekrmí. Hladové hordy lítají po okolí, sežerou na co přijdou, i žrádlo našim slepicím. Pak nadělají do záhonků. Když pleju a...hrozně se naštvu. Proto tyhle tvory nemusím.
Zato mám moc ráda pejsky. Triko s pejskem nemáš? A nemusel by ani mít ta hrozná netopýří křídla. Z Tvých kočičích trik bych si nevybrala žádné. Jaga.
Jestli chodíte na střední školu, tak ok. Jestli ne, tak to působí jako že se odmítáte v životě posunout dospělejším směrem. Rozhodně velmi nevhodné do práce. Vhodné, když jste sama na návštěvě u babičky nebo rodičů a nikdo kromě nich vás nevidí. Nebo na zahradu k ohni apod.
zula
Reagujete na trička nebo sukně?
fhsj
Obojí. Obojí se nehodí po střední škole.
zula
Tak nevím co vám je..říkala kolegyně že to je v pohodě a že trička by si vzala i ona a to jí je kolem 50 a že úplně v pohodě potisk. Že to nosí i starší .
Opět to má neforemnou gumu někde mezi pasem a boky, vyzkoušejte něco více ženského
ladycat*
Myslím, že návrhů šatů jsme vám poslali donekonečna! V předchozích vláknech jsem vám poslala snad 15 modelů. Z toho jste si nevybrala? Víc než šaty by vám šla jednoduchá áčková sukně s gumou v pase a k tomu halenka/tričko, na to případně džínová bunda. Takový model jsem vám určitě poslala. Na vás se těžko vybírají šaty. Ty bílé Adidas mi přijdou jako pro tenistku nebo golfistku, prostě na sport. A zase mají tu nešťastnou gumu v oblasti beder.
ladycat*
13.06.20 22:19
fhsj
Pruhované šaty jsou obrovské a nemáte pas v pase. Bílý adidas hadr opět to samé, nemá pas v pase a je to jako oblečení na doma. Toto si kupte. orsay.com/... Nebo toto bonprix.cz/...
ladycat*
Ty bledší ano, ty černé jedině v kombinaci s červenými doplňky - kabelka, korále, svetřík, sluneční brýle. Černá je na běžné nošení nepraktická a taky nepěkná, zvlášť pro mladou holku. Obávám se, že ty džínové šaty by taky neměly gumu přímo v pase. Podle mě je nejjednodušší varianta: sukně na gumu a k tomu tričko/blůzka.
m123*
Ty bílý adidas leda tak na tenis.
Holka, vy nemáte vůbec vkus a dobrý rady neposloucháte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.