Nejste přihlášen/a.
Ladycat - dala jsem bodíky, ty první a třetí šaty jsou moc hezké ![]()
Tazatelce stejně není pomoci, ona chce nosit černou, tak ať chodí třeba v pytli, i ten by byl hezčí !
Tak jsem to odhadla dobře, viz příspěvek ve 12.14. Máte v hlavě, že černá zeštíhluje.
To byste mohla argumentovat, že i proužky zeštíhlují.
Postupujte po malých krůčcích. Nedělejte tedy náhlé, velké změny.
Zkuste džínový program.
1x
Nemusíte zakládat vždy nové vlákno pro hodnocení dalších šatů. Můžete to dát do toho 1.
Presne tak.Keď som uvidela tu fotku,myslela som,že dotaz píše žena,ktorej je 50+.K vašemu veku sa hodí niečo viac barevného.Černá nee.Naviac mi príde,že tie šaty nemajú žiaden tvar,dosť divne na vás visia.
1x
Děvče /25 let?/ vezměte kamarádku a vyražte do obchodů ve větším městě, někde v blízkosti. Dneska v těch velkých řetězcích můžete kombinovat a zkoušet třeba 3 hodiny. Udělejte si nákupní den.
Nevím proč, ale nezdá se mě, že jste emo anebo něco podobného. Spíše jste se upnula na černou barvu, v domnění, že Vás bude zeštíhlovat.
Je to nepříjemné, ale fakt ne, tohle na pohřeb a navíc, nelíbí se mi ten velký průramek v podpaží.
Zkuste se sebou něco udělat, cvičit, začít běhat, poradit se s v nějakém sportovním centru.
Chodíte do práce, máte peníze, investujte do sebe, dojděte na kosmetiku, ke kadeřníkovi.
Ta minulá sukně a tričko, to nechte 15ti letým, oblékněte se více žensky, svěže, barevně, nebojte se toho, dbejte na sebe.
Základ je pěkně padnoucí spodní prádlo, mějte i prádlo tělové barvy, to Vás donutí jít do světlejších kousků.
Možná nevidím dobře, jestli něco nezkresluje, oholte si nohy, případně dojděte k lékaři, jestli nemáte nějakou poruchu.
Pusťte si v televizi pořady ,,Kočka není pes,,.
O kočky se tam zajímá taková silná kočičí pečovatelka. Ale jak ta umí ta svá kila nosit, jak se umí oblékat. Vezměte si z ní mustr, není nijak zamindrákovaná.
Myslím, že potřebujete poradit ve stylu oblékání. Požádejte třeba některou kolegyni v práci, a jak píšu výše, nějakou tu kamarádku, spolužačku ze školy.
Jinak nechtěla jsem se Vás dotknout, snad jsem Vás neurazila.
Ps ještě dodám..že tričko se sovou snad není divný v 25..kolegyně v práci nosí šaty s andělem..je ji skoro 40
Kočicí psycholožka z toho pořadu se obléká parádně. Bohužel, ten psí psycholog je mi nesympatický, tak se na ten pořad moc nedívám.
Tak jo, přidejte nějaké stříbrné doplňky, náušnice, náhrdelníky, řetězy google.com/...
ladycat- on je ten Desenský takový vlk samotář.
1x
Přestřižené šaty vás vždy budou dělat širší. Jste v tom taková stará mladá...Snad se neurazíte, ale co zkusit trošku zhubnout? Vím o čem mluvím, začala jsem přibírat až po 40, a vadilo mi to...tak jsem zhubla nedávno docela dost kil a najednou mám spoustu věcí na sebe, že nevím, co nosit dřív
...a podotýkám, že jsem o víc jak jednou tolik starší než vy
a mám 4 vnoučata...pak vás oblékání bude těšit a uvidíte sama, co vám sluší...chce to vysadit sacharidy, začít jíst více bílkoviny, zeleninu, vlákninu, hodně pít, hlavně vodu a pohyb..stačí jen i chůze, já mám svůj bod 8-10000 kroků denně...někdy to jde hůř, někdy líp...ale pohyb je hodně důležitý, a nemusí to být posilovna.
0x
0x
Zulo, už nám sem prosím neposílej ty tvé šílenosti, kdo se má na to proboha dívat ![]()
Choď si v té tvé černé, je to děs a běs.
Opravdu jako na pohřeb ![]()
0x
Žádné šaty, které buddou přestřižené v pase, nebo dokonce trochu pod pasem, jak tomu je u těchto černých šatů, Vám nebudou slušet a budou Vás rozšiřovat. Vy musíte na svém těle najít tu štíhlejší partii a to je právě pod prsama. Ne hned, ale tak asi v polovovině těla. Mezi pasem a prsy. No a sukně musí být nasazena tam a pak v rozšířeném stylu volně splývat dolů. Tím zakamuflujete širší boky a opticky se prodloužíte. Tak tlustá zase nejste, aby tento fígl nepomohl.
0x
Klidně si choďte v černé pokud vám to vyhovuje, ale volte jiný střih. Ve všem vypadáte jak selka. Pokud takový střih, tak delší sukni. A lepší podprsenku, ať máte prsa výš. Myslím si, že by vám víc seděli pouzdrové šaty. A vyšší podpatek ať prodloužíte nohy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.