Nejste přihlášen/a.
Ladycat - dala jsem bodíky, ty první a třetí šaty jsou moc hezké
Tazatelce stejně není pomoci, ona chce nosit černou, tak ať chodí třeba v pytli, i ten by byl hezčí !
Tak jsem to odhadla dobře, viz příspěvek ve 12.14. Máte v hlavě, že černá zeštíhluje.
To byste mohla argumentovat, že i proužky zeštíhlují.
Postupujte po malých krůčcích. Nedělejte tedy náhlé, velké změny.
Zkuste džínový program.
Presne tak.Keď som uvidela tu fotku,myslela som,že dotaz píše žena,ktorej je 50+.K vašemu veku sa hodí niečo viac barevného.Černá nee.Naviac mi príde,že tie šaty nemajú žiaden tvar,dosť divne na vás visia.
Děvče /25 let?/ vezměte kamarádku a vyražte do obchodů ve větším městě, někde v blízkosti. Dneska v těch velkých řetězcích můžete kombinovat a zkoušet třeba 3 hodiny. Udělejte si nákupní den.
Nevím proč, ale nezdá se mě, že jste emo anebo něco podobného. Spíše jste se upnula na černou barvu, v domnění, že Vás bude zeštíhlovat.
Je to nepříjemné, ale fakt ne, tohle na pohřeb a navíc, nelíbí se mi ten velký průramek v podpaží.
Zkuste se sebou něco udělat, cvičit, začít běhat, poradit se s v nějakém sportovním centru.
Chodíte do práce, máte peníze, investujte do sebe, dojděte na kosmetiku, ke kadeřníkovi.
Ta minulá sukně a tričko, to nechte 15ti letým, oblékněte se více žensky, svěže, barevně, nebojte se toho, dbejte na sebe.
Základ je pěkně padnoucí spodní prádlo, mějte i prádlo tělové barvy, to Vás donutí jít do světlejších kousků.
Možná nevidím dobře, jestli něco nezkresluje, oholte si nohy, případně dojděte k lékaři, jestli nemáte nějakou poruchu.
Pusťte si v televizi pořady ,,Kočka není pes,,.
O kočky se tam zajímá taková silná kočičí pečovatelka. Ale jak ta umí ta svá kila nosit, jak se umí oblékat. Vezměte si z ní mustr, není nijak zamindrákovaná.
Myslím, že potřebujete poradit ve stylu oblékání. Požádejte třeba některou kolegyni v práci, a jak píšu výše, nějakou tu kamarádku, spolužačku ze školy.
Jinak nechtěla jsem se Vás dotknout, snad jsem Vás neurazila.
Tak jo, přidejte nějaké stříbrné doplňky, náušnice, náhrdelníky, řetězy google.com/...
ladycat- on je ten Desenský takový vlk samotář.
Přestřižené šaty vás vždy budou dělat širší. Jste v tom taková stará mladá...Snad se neurazíte, ale co zkusit trošku zhubnout? Vím o čem mluvím, začala jsem přibírat až po 40, a vadilo mi to...tak jsem zhubla nedávno docela dost kil a najednou mám spoustu věcí na sebe, že nevím, co nosit dřív...a podotýkám, že jsem o víc jak jednou tolik starší než vy
a mám 4 vnoučata...pak vás oblékání bude těšit a uvidíte sama, co vám sluší...chce to vysadit sacharidy, začít jíst více bílkoviny, zeleninu, vlákninu, hodně pít, hlavně vodu a pohyb..stačí jen i chůze, já mám svůj bod 8-10000 kroků denně...někdy to jde hůř, někdy líp...ale pohyb je hodně důležitý, a nemusí to být posilovna.
Zulo, už nám sem prosím neposílej ty tvé šílenosti, kdo se má na to proboha dívat
Choď si v té tvé černé, je to děs a běs.
Opravdu jako na pohřeb
Žádné šaty, které buddou přestřižené v pase, nebo dokonce trochu pod pasem, jak tomu je u těchto černých šatů, Vám nebudou slušet a budou Vás rozšiřovat. Vy musíte na svém těle najít tu štíhlejší partii a to je právě pod prsama. Ne hned, ale tak asi v polovovině těla. Mezi pasem a prsy. No a sukně musí být nasazena tam a pak v rozšířeném stylu volně splývat dolů. Tím zakamuflujete širší boky a opticky se prodloužíte. Tak tlustá zase nejste, aby tento fígl nepomohl.
Klidně si choďte v černé pokud vám to vyhovuje, ale volte jiný střih. Ve všem vypadáte jak selka. Pokud takový střih, tak delší sukni. A lepší podprsenku, ať máte prsa výš. Myslím si, že by vám víc seděli pouzdrové šaty. A vyšší podpatek ať prodloužíte nohy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.