Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý tip šatů? Může být.?

Od: zula odpovědí: 40 změna:
Černý tip šatů? Může být.? #2
Černý tip šatů? Může být.? #3

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladycat*
hodnocení

4x
Zkuste se inspirovat např. tímto. Dejte si do Googlu nebo do Pinterestu vyhledat "summer dress plus size/chubby" nebo jen "summer dress".
Černý tip šatů? Může být.? #4
Černý tip šatů? Může být.? #5
Černý tip šatů? Může být.? #6

Ladycat - dala jsem bodíky, ty první a třetí šaty jsou moc hezké *palec*

Tazatelce stejně není pomoci, ona chce nosit černou, tak ať chodí třeba v pytli, i ten by byl hezčí !

ladycat*
@wamp, Jste moc milá, děkuji!

ladycat*
28.05.20 12:10
hodnocení

2x
Černý tip šatů? Může být.? #7
Černý tip šatů? Může být.? #8
Černý tip šatů? Může být.? #9
zula
hodnocení

Na mně se květy nehodí ..černá zeštíhlující je..nerada nosím barevné..
lipanek

Tak jsem to odhadla dobře, viz příspěvek ve 12.14. Máte v hlavě, že černá zeštíhluje.

To byste mohla argumentovat, že i proužky zeštíhlují.

Postupujte po malých krůčcích. Nedělejte tedy náhlé, velké změny.

Zkuste džínový program.

ladycat*
Tak buď si chcete nechat poradit nebo ne. My se snažíme vám tady poradit, najít outfity... Je to na vás. :)

ladycat*
hodnocení

1x
Ne. Psala jste, že vám je kolem 25. V tomto vypadáte (bez vyfocené hlavy) i na 60.
Nemusíte zakládat vždy nové vlákno pro hodnocení dalších šatů. Můžete to dát do toho 1.
zula
hodnocení

Myslela jsem aby to bylo přehlednější..
zula
hodnocení

Je to moderní tip šatů..
ladycat*
Bohužel ve vašem provedení ty šaty moderně nepůsobí. Když je tak velmi chcete nosit, tak zvolte velmi barevné (červené...) doplňky: svetřík/bundičku, náhrdelník, kabelku, boty, sluneční brýle.
ladycat*
Hodně hezkých věcí mají v second handech, např. síť obchodů Textile House. (Pokud jste v okolí Ostravy, tak Megasekáč.) Teď jsou v obchodních centrech slevy, tak se koukněte i tam. Já jsem koupila celý outfit za 300 Kč.

Presne tak.Keď som uvidela tu fotku,myslela som,že dotaz píše žena,ktorej je 50+.K vašemu veku sa hodí niečo viac barevného.Černá nee.Naviac mi príde,že tie šaty nemajú žiaden tvar,dosť divne na vás visia.

Já tedy nevím, to TIPujete že je to moderní nebo je to moderní TYP šatů?

lipanek
hodnocení

1x

Děvče /25 let?/ vezměte kamarádku a vyražte do obchodů ve větším městě, někde v blízkosti. Dneska v těch velkých řetězcích můžete kombinovat a zkoušet třeba 3 hodiny. Udělejte si nákupní den.

Nevím proč, ale nezdá se mě, že jste emo anebo něco podobného. Spíše jste se upnula na černou barvu, v domnění, že Vás bude zeštíhlovat.

Je to nepříjemné, ale fakt ne, tohle na pohřeb a navíc, nelíbí se mi ten velký průramek v podpaží.

Zkuste se sebou něco udělat, cvičit, začít běhat, poradit se s v nějakém sportovním centru.

Chodíte do práce, máte peníze, investujte do sebe, dojděte na kosmetiku, ke kadeřníkovi.

Ta minulá sukně a tričko, to nechte 15ti letým, oblékněte se více žensky, svěže, barevně, nebojte se toho, dbejte na sebe.

Základ je pěkně padnoucí spodní prádlo, mějte i prádlo tělové barvy, to Vás donutí jít do světlejších kousků.

Možná nevidím dobře, jestli něco nezkresluje, oholte si nohy, případně dojděte k lékaři, jestli nemáte nějakou poruchu.

Pusťte si v televizi pořady ,,Kočka není pes,,.

O kočky se tam zajímá taková silná kočičí pečovatelka. Ale jak ta umí ta svá kila nosit, jak se umí oblékat. Vezměte si z ní mustr, není nijak zamindrákovaná.

Myslím, že potřebujete poradit ve stylu oblékání. Požádejte třeba některou kolegyni v práci, a jak píšu výše, nějakou tu kamarádku, spolužačku ze školy.

Jinak nechtěla jsem se Vás dotknout, snad jsem Vás neurazila.

zula
hodnocení

Opravdu černou barvu mám ráda ..nosím krátký rozježený střih..a červenou ofinu.
Ps ještě dodám..že tričko se sovou snad není divný v 25..kolegyně v práci nosí šaty s andělem..je ji skoro 40
ladycat*
Taky mi přijde, že se slečna upla na černou barvu. Nákupní den zní super.
Kočicí psycholožka z toho pořadu se obléká parádně. Bohužel, ten psí psycholog je mi nesympatický, tak se na ten pořad moc nedívám.
zula
hodnocení

Dodám že ráda nakupuji v Dedoles černobílé kousky nebo Spirál
lipanek

Tak jo, přidejte nějaké stříbrné doplňky, náušnice, náhrdelníky, řetězy google.com/...

ladycat- on je ten Desenský takový vlk samotář.

zula
hodnocení

Moje oblíbené kousky..

hodnocení

1x

Přestřižené šaty vás vždy budou dělat širší. Jste v tom taková stará mladá...Snad se neurazíte, ale co zkusit trošku zhubnout? Vím o čem mluvím, začala jsem přibírat až po 40, a vadilo mi to...tak jsem zhubla nedávno docela dost kil a najednou mám spoustu věcí na sebe, že nevím, co nosit dřív:)...a podotýkám, že jsem o víc jak jednou tolik starší než vy:) a mám 4 vnoučata...pak vás oblékání bude těšit a uvidíte sama, co vám sluší...chce to vysadit sacharidy, začít jíst více bílkoviny, zeleninu, vlákninu, hodně pít, hlavně vodu a pohyb..stačí jen i chůze, já mám svůj bod 8-10000 kroků denně...někdy to jde hůř, někdy líp...ale pohyb je hodně důležitý, a nemusí to být posilovna.

ladycat*
Být fit je důležité, ale spíš pro zdraví a pohodu než pro hadry. Já měla vždy co na sebe i s +10 kilogramy a to jsem nebyla v těch šatech nacpaná.
Slečna sice není modelka, ale s tím slušivé odívání nesouvisí. Je to věc vkusu a inspirace.

Ano, plně s vaším názorem souhlasím, že i s kily navíc se dá hezky a vkusně oblékat...

hanak*
hodnocení

0x

Mě se teda ten střih rozšířený na bocích nelíbí, zdá se mi, že zbytečně upozorňuje na velké pozadí. A poradila bych tedy, určitě si vemte k šatům podprsenku. Možná i s vycpávkami, prsa potřebujete zvednout a zvýraznit a široké boky se tím krásně vyváží.

lipanek
hodnocení

0x

Ono by to chtělo vyfotografovat se i s těmi doplňky, kabelka, pásek, řetěz, bunda apodobně. Potom ten outit vypadá úplně jinak.

hodnocení

0x
Já nevím, to máte plný šatník takových "hrůz", které se na vaši postavu nehodí ani s přivřeným okem? Jste mladinká, sice malinko oplácanější a "neforemná", ale pořád mladá. Já pracovala dlouho v kanceláři, trpím hyperhydrozou,takze v podstatě nosím jen černé vršky. Mám normalni hubenější postavu, ale to neznamená, že to mám jednodušší- také mám věci, které chci potlačit a jiné naopak zvýraznit. A mám široká, klučičí ramena...Ale vím, že i v kanclu se dá vypadat šik. Myslím si, že by to chtělo změnit šatník od základu, poohlédnout se po obchodech,trochu si s tím pohrát a zapracovat- klidně si nechat poradit. Správně zvolené oblečení umí zázraky. Nepíšu svůj příspěvek pouze na základě této fotky,ale i těch ostatních. A ano,každá máme svůj styl,upravený dle našich proporcí. Ale vše se dá sladit tak,aby vám to slušelo, lahodilo k postavě a bylo i pohodlné.
zula
hodnocení

Vložila jsem novou otázku..mám tam pár kousků..nešlo vložit. Jsem.

hodnocení

0x

Zulo, už nám sem prosím neposílej ty tvé šílenosti, kdo se má na to proboha dívat *zed*
Choď si v té tvé černé, je to děs a běs.
Opravdu jako na pohřeb *blee*

zula
hodnocení

Prosím můžete se mrknout na ty kousky co jsem vložila. Nejde vložit jsem. Díky

hodnocení

0x

Žádné šaty, které buddou přestřižené v pase, nebo dokonce trochu pod pasem, jak tomu je u těchto černých šatů, Vám nebudou slušet a budou Vás rozšiřovat. Vy musíte na svém těle najít tu štíhlejší partii a to je právě pod prsama. Ne hned, ale tak asi v polovovině těla. Mezi pasem a prsy. No a sukně musí být nasazena tam a pak v rozšířeném stylu volně splývat dolů. Tím zakamuflujete širší boky a opticky se prodloužíte. Tak tlustá zase nejste, aby tento fígl nepomohl.

zula
hodnocení

To jste mě pobavila :) máte pravdu když jsem chodila do zaměstnání s větším pohybem měla jsem lepší postavu o 10 kg je to znát..

pet32
hodnocení

0x

Já bych řekla, že jsou vám šaty volné, zkoušela jste o velikost menší?

hodnocení

0x

Vždy prostřih šatů v nejužším místě. Zkuste to prostřiřené dát na to místo+světlé doplňky a světlé boty. śaty se tím zvednutím i zkrátí. Jste mladá tal kolena ven.Jsou pěkné ale mám pocit že mohly být o č. menší.

hodnocení

0x
Stejný styl šatů, které jste měla v první otázce,barva by nevadila,ale střih je příšerný,dole vás rozšířují a zdůrazňují tím vaše kila navíc

m123*
hodnocení

0x

Klidně si choďte v černé pokud vám to vyhovuje, ale volte jiný střih. Ve všem vypadáte jak selka. Pokud takový střih, tak delší sukni. A lepší podprsenku, ať máte prsa výš. Myslím si, že by vám víc seděli pouzdrové šaty. A vyšší podpatek ať prodloužíte nohy.

zula
hodnocení

A co na to hodit bílé tričko?

Na to? Proboha proč? Asi jsem to teď zcela nepochopila. Nosím bílé tričko s 3/4 rukavem pod jedny "jakoby pletené " šaty, v chladných dnech. Sice nevím jak tp myslíte, ale bílé tričko rozhodně nepomůže naprosto nevhodnému střihu.
m123*

A pod tím bílým tričkem budou vidět ty šaty! Ne, ne a ještě jednou ne!

Zkuste si někde úzkou sukni aspoň ke kolenům. Uvidíte, že budete vypadat mnohem líp. Nebo naopak balónovou, ale opět aspoň ke kolenům. A tu sukni do pasu, ne snížený jak se vám líbí.

m123*

hodnocení

0x
No..s nebylo by lepší něco s "tím" dělat?
Ale to je jen takový nápad..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]