Tady jde jen o cm. Ta dnešní trička s rukávky jaksi nahoru zbytečně zdůrazňují paže. Stačí 2 -3 cm a výsledek je jiný. Ale dá to práci, to sehnat. Kolikrát si říkám, že dnes se fakt dělají z lidí blbci i tím oblečením. Dnes se nedá sehnat pomalu nic jiného než obtažené věci a podle toho to vypadá. Dřív, když byly splývavé materiály, tak člověk viděl před sebou silnější ženu a bylo to. Dnes vidí obtaženého špekáčka, spoceného až kdovíkde... A to ještě ty kecy, že každý je svůj a může chodit v čem chce... Bože, ale kdo se má dívat na falešně sebevědomou holku se 130 kily, která má minisukni a přitom sotva leze, jak se jí třepou stehna!
zula
Toto snad není můj případ pravda na svoji výšku mám víc no měřím 159..
Napsala jsem, jde jen o cm! Nebo takhle. Vemte si krátké kraťasy a pak ty lehce pod kolena. Rozdíl nebetyčný! Kraťasy, ze kterých lezou kapsy a ty delší, které dělají pěknou nohu, prostě nedá se to srovnat.
Za mě ano, ale proč zase oboje černé. Jste mladá kočka tak šup do barev. Naučte se kila nosit. Když vidím silnější dívku s kily která to umí nosit a chodí hrdě s úsměvem-palec nahoru.
Sukně je v pohodě, neměnila bych ji (zde černá ok, délka taky). Černá barva se mi všeobecnosti nelíbí, hlavně pro mladou holku. Přidá to roky. Hodila by sme vám barevná halenka (červená, tyrkysová, žlutá) a veselý náhrdelník na krk.
zula
A můžete mě poradit nějakou já nevím poradkyni přes oblečení Královéhradecký kraj
ladycat*
Neporadili jsme vám my "ženské z poraďte" dostatečně? Bohužel, žádnou vizážistku neznám ani osobně, ani přes soc.sítě. Zkuste si ty outfity vyhledat na Googlu nebo na Pinterestu, za to neplatíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.