Nejste přihlášen/a.
Tady jde jen o cm. Ta dnešní trička s rukávky jaksi nahoru zbytečně zdůrazňují paže. Stačí 2 -3 cm a výsledek je jiný. Ale dá to práci, to sehnat. Kolikrát si říkám, že dnes se fakt dělají z lidí blbci i tím oblečením. Dnes se nedá sehnat pomalu nic jiného než obtažené věci a podle toho to vypadá. Dřív, když byly splývavé materiály, tak člověk viděl před sebou silnější ženu a bylo to. Dnes vidí obtaženého špekáčka, spoceného až kdovíkde... A to ještě ty kecy, že každý je svůj a může chodit v čem chce... Bože, ale kdo se má dívat na falešně sebevědomou holku se 130 kily, která má minisukni a přitom sotva leze, jak se jí třepou stehna!![]()
Ne, ten komentář byl jen tak na okraj. Kdyby byly všechny mladý holky jako vy, tak je krásně na světě. Já su stará baba a už jsem si všimla, že dobré
oblečení dokáže ubrat fakt i deset kilo. Jenže já jsem zdechlá pobíhat po obchodech a podle toho můj šatník vypadá.
Napsala jsem, jde jen o cm! Nebo takhle. Vemte si krátké kraťasy a pak ty lehce pod kolena. Rozdíl nebetyčný! Kraťasy, ze kterých lezou kapsy a ty delší, které dělají pěknou nohu, prostě nedá se to srovnat.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.