Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sukně a jednobarevné triko se sovou lze toto?

Od: zula odpovědí: 19 změna:
Založila jsem tedy novou otázku..mohu nosit tuto sukni triček mám hodně tento tip..potisk různý..na tomhle je sova.
Sukně a jednobarevné triko se sovou lze toto?
Sukně a jednobarevné triko se sovou lze toto? #2
Sukně a jednobarevné triko se sovou lze toto? #3

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Radši ne, tričko má moc krátké rukávy a sukně je taky moc krátká, vypadáte zbytečně jako válec.

zula
hodnocení

Ale proč krátké rukávy ..však nebudu nosit dlouhé když je vedro..tričko má krajku..
zula
hodnocení

Nejraději nosím toto s leginama..
Sukně a jednobarevné triko se sovou lze toto? #4

Tady jde jen o cm. Ta dnešní trička s rukávky jaksi nahoru zbytečně zdůrazňují paže. Stačí 2 -3 cm a výsledek je jiný. Ale dá to práci, to sehnat. Kolikrát si říkám, že dnes se fakt dělají z lidí blbci i tím oblečením. Dnes se nedá sehnat pomalu nic jiného než obtažené věci a podle toho to vypadá. Dřív, když byly splývavé materiály, tak člověk viděl před sebou silnější ženu a bylo to. Dnes vidí obtaženého špekáčka, spoceného až kdovíkde... A to ještě ty kecy, že každý je svůj a může chodit v čem chce... Bože, ale kdo se má dívat na falešně sebevědomou holku se 130 kily, která má minisukni a přitom sotva leze, jak se jí třepou stehna!*ua*

zula
hodnocení

Toto snad není můj případ :) pravda na svoji výšku mám víc no měřím 159..

Ne, ten komentář byl jen tak na okraj. Kdyby byly všechny mladý holky jako vy, tak je krásně na světě. Já su stará baba a už jsem si všimla, že dobré

oblečení dokáže ubrat fakt i deset kilo. Jenže já jsem zdechlá pobíhat po obchodech a podle toho můj šatník vypadá.

zula
hodnocení

Prosím a proč se vám zdá sukně krátká? Však delší sukni nosí straší dámy..mě ještě není ani 25 :)

Napsala jsem, jde jen o cm! Nebo takhle. Vemte si krátké kraťasy a pak ty lehce pod kolena. Rozdíl nebetyčný! Kraťasy, ze kterých lezou kapsy a ty delší, které dělají pěknou nohu, prostě nedá se to srovnat.

zula
hodnocení

No asi bych to ten centr neřešila :)

Jenže i ten cm dělá rozdíl mezi tím, že baba vypadá šik nebo jako upatlaný bonbon.

Moc hezké trička.Odkial ich prosím máte?

zula
28.05.20 12:57
hodnocení

Dedoles

liska5
hodnocení

2x

Myslím, že je to o dost lepší, než ty šaty. Triko by ale mohlo být kratší, rukávy mi připadají dobré.

zula
hodnocení

Díky..zítra jsem hodím ještě jednu fotku..šaty bez ramen s delší volnější sukní..nebo třeba dnes jak se mě bude chtít :)

hodnocení

1x

Za mě ano, ale proč zase oboje černé. Jste mladá kočka tak šup do barev. Naučte se kila nosit. Když vidím silnější dívku s kily která to umí nosit a chodí hrdě s úsměvem-palec nahoru.

ladycat*
hodnocení

0x
Sukně je v pohodě, neměnila bych ji (zde černá ok, délka taky). Černá barva se mi všeobecnosti nelíbí, hlavně pro mladou holku. Přidá to roky. Hodila by sme vám barevná halenka (červená, tyrkysová, žlutá) a veselý náhrdelník na krk.
zula
hodnocení

A můžete mě poradit nějakou já nevím poradkyni přes oblečení Královéhradecký kraj
ladycat*
Neporadili jsme vám my "ženské z poraďte" dostatečně? :)
Bohužel, žádnou vizážistku neznám ani osobně, ani přes soc.sítě.
Zkuste si ty outfity vyhledat na Googlu nebo na Pinterestu, za to neplatíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]