Nejste přihlášen/a.
Nebudu mazat med kolem hu-y.
Nelíbí. Je to usedlé, délka také o ničem, možná na to hodit hodit nějaké moderní, bílé sáčko a hlavně lodičky na podpatku. Vzor jak pro starou babku, navíc pro Vás výstřih určitě do V.
Nemá to šmrnc, připomíná mi to dobu před 50 lety.
Ale jak píšete, jestli pracujete v kanceláři, tak na sezení budou šaty pohodlné, nebudou nikde tísnit.
Pro inspiraci letní šatičky, pár by se jich tam našlo.
nebo
Porovnejte třeba tyhle letní, lehké, veselé s těmi Vašimi, smutnými.
Mají také kulatý výstřih, ale pro mladou dívku se hodí více. Odvažte se na léto.
Já taky nebudu mazat med kolem huby. Naprosto příšerný nevkusný hadr! To je tak pro starou Vomáčkovou.
Slečno, vezměte si například černé šaty, ne tento děsný vzor.
Tak prostě nějaké jedno nebo dvoubarevné, a když vzor, tak střízlivej, ne tuhle hrůzu. To je jako když vybuchne granát. Méně je vždy více. Tohle si kupujou starý báby tyhle vzory, hlavně haleny. To je takový problém se inspirovat?
Nečetla jsem recenze od ostatních, abych nebyla ovlivněna.
Šaty se mi na Vás nelíbí. Jste mladá žena a vypadáte v nich jako leopard v důchodu. Délka je dobrá, i když mínus 5 cm by nevadilo, ale to upnutí do pásku mi vadí, zvláště, když máte plnější tvary. Spíš bych doporučila nějaké volnější a takové, aby podtrhly Vaše ženské tvary.
V těchto si dovedu představit nějakou babču na setkání důchodců.
Jestli máte šaty krátce, s účtenkou a nedělala jste na nich žádné úpravy. mohla byste je zkusit vyměnit. Představovala bych si Vás ve veselejších barvách, vzor být může. A navrch kabátek či sáčko, jednobarevné, ve stejné barvě, jako je základní barva na šatech. Jaga.
Jestli je to možné, šaty vraťte. Pořiďte si stejný střih (hlavně tu rozšířenou sukni), stejný materiál (tuším, co je to za materiál, je velmi příjemný a nemačkavý). Ale rozhodně se teď i kdykoli jindy vyhýbejte tomuto vzoru šelmy. On sice je (byl) moderní a z nějakého podivného důvodu si ženy oblečení s tímto vzorem stále pořizují. Ale! Snad jen nějakých 10 % žen v něm skutečně vypadá jako sexy šelma. Na většině to působí trapně. Nechci Vám kazit náladu, ale pro mladou a maličko baculatou ženu to opravdu není.
Dobrý den, nebudu si tady hrát na modní policii (jako někteří), tak jen pro tazatelku. Do práce dobrý, na procházku (nebo rande) je to smutné až usedlé. Ovšem, jinak se nenechte rozhodit a noste si to, co se Vám líbí. Ono se u nás obecně moc řeší oblečení, což by např. Němec vůbec neřešil. Zdravím!
Bene, tazatelka se ptala, ta je jí odpovídáno. To není policejněmódní okénko. Předpokládám, že člověk se neobléká jen pro to, aby nebyl nahý od doby, kdy vynalezl jehlu a začal si na kůže našívat například zvířecí zuby. Což je i tazatelčin případ, když se tedy ptá, ať ji ostatní posoudí... A Němci, ti mají svá specifika, ti toho neřeší víc.
Asi nebudete moc vysoká a jste spíše silnější v bocích. Proto Vám tyto šaty nesedí. Potřebujete jiný střih a jiný vzor, spíše světlejší a veselejší. Ale určitě už je nezkracujte, protože tím ještě víc zdůrazníte, že jste širší v bocích a kvůli tomu vzoru, budete vypadat jako rozpustilá "stará-mladá", nebo přestárlá baletka. Jestli už ty šaty nemůžete vrátit, tak si je nechte na doma, protože pokud Vám záleží na tom, jak Vás bude vnímat okolí, tak je do kanceláře nenoste. Asi by Vám lépe seděl empírový střih, tedy pas trochu zvýšený, tím skryjete ty širší boky. Klidně mohou být šaty i delší, ale s nějak zajímavě řešeným spodním lemem, třeba asymetrickým. Tím se Vám opticky prodlouží a zeštíhlí postava. Také s rozparky se dá kouzlit.
Na ty šaty se vyprdněte a zkuste nějakou delší splývavou sukni a k tomu tričko s ne tak krátkým rukávem, jako mají ty šaty. Pěkné jsou splývavé sukně a k tomu jednobarevný vršek, kdy ta barva koresponduje s nějakou na té sukni. K tomu něco na krk. Sama jsem byla překvapená u jedné známé, jak dokáže jen to, že má žena šaty s délkou nad kolena a malé rukávky zařezané v pažích, člověka zbytečně zošklivit.
Pardubice - zde ceník, není to až tak moc. 4 hodiny za 2 000, nebo 1 hodina v obchodě za 500 korun. Já bych do toho šla, ty ceny nejsou nijak závratné a Vy poradu potřebujete jako sůl. Máte atypickou postavu, sama si neporadíte. Ten spodek nesmíte řasit, protože potom vypadáte jak ta Marfuša, selka.
Oni Vám poradí, jak z toho. Spodek jednoduchý a upoutat pozornost na vršek, ten zvýraznit, ale podle současné módy. Ne jak jste se zasekla v 7. třídě základní školy.
-----------------------------------------.
Na jejich stránkách najdete i fotografie. Některé paní před a po poradě.
Vyskakovací okno normálně odškrtněte.
Napište jim z jejich webu, odpoví Vám a sjednáte si schůzku. Nic na tom není.
Zde adresa na úvod - modni-poradce.cz/...
Jo, ono je to stejné, tak to prosurfujte ty jejich stránky sama.
Podle mě Vám to sluší. Musíte se přizpůsobit své postavě, sama mám podobný problém a vím, jak je to těžké. Proti mně jste o hodně mladší, můžete ukázat nohy, myslím, že je to dobré.
Není to špatné, chce to vyšší nebo polovysoké podpatky, hezky se narovnat, kabelku přes rameno a můžete vyrazit do ulic. Každá holt nemá 50kilo i s postelí. Nenechte se otrávit kecy, že takové se nosily před 50lety. Tak takový vzor určitě ne. Nosily se pestré barvy, volné i přiléhavé minišaty, vysoké podpatky a moda vůbec nebyla usedlá ani nevkusná.
A proč ne,Mně se líbíte v nich,šatky jsou pěkné a hlavně je nejdůležitější jestli se Vy v nich cítíte. Jen bych je zkrátila. Těch pár kil navíc neřešte.
Tak já to shrnu. Holkám/dámám se to líbí. Klukům/pánům ne. Není to sexy, nemá to šmrnc. Do kanceláře na sezení OK, tam nikoho balit nemusíte, lidi vás znají a ví co jste zač. Do společnosti se komplet nehodí, chtělo by to něco sexy, černého, výstřih. Sukně kratší. Oblíkáš se jak Amy z Teorie velkého třesku.
Kvůli šatům hubnout teda nemusí, ale kvůli sobě! Vždyť je jí pětadvacet, to je mladá holčina..Trochu sportovnější postava a hned na ní budou vypadat věci jinak.
Suhlas s liškou. Kvůli šatům ne, ale kvůli sobě by měla začít hubnout a rozhodně to nenechávat plavat. Ono to jde nahoru snadno, ale dolů už ne. Trochu plavat to může nechat až jí bude přes sedmdesát, protože v tom věku už přestanou pracovat hormony a většinou ženy přiberou. Ale i v tom věku by to neměly hodit za hlavu, protože čím víc "sádla", tím hůře se člověk pohybuje a navíc se přidávají jiné zdravotní problémy. Takže vlastně nenechávat "plavat" nikdy. Ale to je můj názor, nikomu to nevnucuji.
Poradím. I oblečení, ať je jakékoliv se musí umět "prodat". Ze svého pohledu nemůžete se takhle postavit a říct co vy na to? Obzvláště u prvních dvouch fotografií. I obličej hraje př posuzování roli, kterou z pochopitelných důvodů neukazujete. Podívejte se do modních časopisů jak se postavit a vyfotit. Jinak se dočkáte zcela protichůdných názorů.
Zulo, nezlobte se, ale taková poradkyně není zadarmo, jako tady na poradně. Pochybuji, že byste měla finanční prostředky k tomu, abyste si někoho takového mohla dovolit. Tady jste dostala hodně rad a jak je vidět, stejně nad nima nepřemýšlíte. Ale jestli máte na tak zvaného "kauče" tak kolem 10 tisíc, za jeho jedinou návštěvu u Vás doma, kde Vám bude radit, co máte ze skříně vyhodit a co si místo toho máte koupit, tak takového lehce najdete na internetu a najdete tam i podmínky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.