Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už jsem dost zoufalá, přes půl roku se snažím sehnat podprsenku větší velikosti - tedy - mně E nebo F zas tak velké nepřipadá, ale když se ptám v obchodě, připadám si jako mamut nebo tak něco. Většinou nemají žádnou, natož nějaký výběr. Nechápu, jaktože se ve slovanské zemi (krev a mlíko) nesežene větší podrsenka než C. Přitom okolo sebe větší prsa vidím, ale kde kupují podprsenky, to nechápu. Hledám tedy kamenný obchod v Praze, kde bych sehnala pěknou zdobenou, vyztuženou podrsenku, ne žádné vaky nebo molitanové hladké krunýře, což je to jediné, co se většinou těmto "exotickým" velikostem nabízí. Zároveň by bylo fajn, kdyby podprsenka nestála tisíce. Děkuji za případné rady
Dobrý den, já jsem na tom stejně, ale už to řeším zásadně přes internet astratex.cz nebo petrklic.cz, naprostá spokojenost.
Já si objednala z Astratexu 2, ale obě byly malé Velikost D byla menší než C, co jsem měla doma... posílala jsem to zpátky, takže od té doby jedině vyzkoušet...navíc se mi díky těhotenství a kojení prsa mění, takže ani pořádně nevím, jakou velikost mám, potřebuju to zkoušet. Nesedí mi to, ani když to vyberu podle jejich tabulky. Ale prádlo mají krásné a ne drahé, to uznávám.
nabízím Říčany - dá se to spojit s hezkým výletem i s dětmi, vlakem z Hlavního je to 30 min za jízdenku na MHD 3 pásma...
Na ul. Černokostelecká je malinký obchůdek (říkáme mu s kamarádkami "U paní Podprsenkové"). Má i velké velikosti, kde E není problém a vytahá vám na pult třeba 20 kousků na výběr. Ceny přijatelné, obsluha bezchybná... Jinam anechodím...
Tak tedy, když už jsme v té matičce Praze, já vím, že má kolegyně zavítala do obchodu Na Andělu je to Nádražní ulice kousek od metra, název mi unikl, ale jelikož je kolegyně kus pořádné poctivé ženské mánesovských tvarů, neměl by to být problém, ona sama uspěla a cena na omdlení to zrovna nebyla. Vedle tohoto obchůdku je Zdravá výživa s názvem Rozmarýna. Omlouvám se za nevšímavost název skutečně nevím a to kousek odsud pracuji. /dříve se obchodovalo s pískovcem/
Jo, každá ženská, která nemá zrovna metr osmdesát a 90-60-90 má docela problém sehnat cokoliv, co by padlo. Já bych poradila ulici Lidickou (zast. tram Zborovská) kousek od Anděla, tam je obchodů se spodním prádlem několik a mám dojem, že právě i větší velikosti (to si ale nejsem jistá). Ať Vám padne
Zdravím moxo! Také já mohu doporučit www.petrklič.cz. Protože jsem také plnější postavy :D, jsem dlouholetou zákaznicí tohoto zásilkového obchodu - vlastně od jejich skromných začátků. Dneska už mají skutečně pěkný výběr včetně prádla. Navíc i komunikace je s nimi velice dobrá a nejsou problémy s vrácením zboží i poté peněz. Takže když neseženete přímo obchod poblíž, podívejte se na jejich katalog. Je tam i dobrý výběr pro urostlé chlapy.
Tohle není úplně mužské téma ale dovolím se připojit, protože když byla manželka v porodnici, tak jsem jí jel koupit velké podprsenky do obchodu ve Vodičkově ulici v pasáži Minor (je to na tom konci spíš u Karláku, vstup je na rohu s Navrátilovou). Bylo to před třemi roky, nevím, zda tam obchod stále je, ale byla to nějaká speciálka.
Domnívám se,že i Debenhams na Václaváku mají poměrně široký výběr spodního prádla a to i velké velikosti..
Nikdo nezná konkrétní kamenný obchůdek? Přece jen je mi pořád líto utrácet na mateřské peníze za poštovné při vracení zboží Z objednaných 4 podprsenek (u tří firem) mi byla jen jedna a přestože byly všechny ve stejném čísle, byla každá jiná... V Petrklíči mají jen pár velikostí, v mojí velikosti snad jednu
Já se tam na tu Zborovskou (resp. Lidickou) snad teď někdy dostanu, tak se mrknu, jestli tam je ten obchod s většími podprsnekami, jak jsem říkala, a dám vědět Nezoufejte, něco se najde!
Ále co, jen si trochu zajedu tramvají a bůhví, jak to máte daleko a s kočárkem...my jsme v úplném šoku (a mnohem víc vnímáme po návratu z NL), kolik je v ČR bariér! Tak ať se tam netáhnete zbytečně
Myslím, že zítra by mi to mohlo vyjít, tak se pak ozvu. Ale jinak ty Říčany jsou hezký výlet - obchod sice neznám, ale výlet doporučuji
Milá Moxo, tak jsem dnes jela schválně tramvají po Zborovské, udělala jsem si takový okružní výlet Prahou :D Neuškodí, aspoň jsem si připomněla, jak to vypadá tam, kam se často nedostanu Leč asi ze tří spodnoprádelních obchůdků, které si pamatuju, tam zbyl jediný ;-( Bohužel jsem neměla čas vystoupit, abych se poptala, co mají, ale je to obchod Timo - tuto značku mám osobně sice ráda, nicméně konkrétně Vám tedy asi neporadím
Ale aby to nebylo úplně zbytečné, mrkla jsem na net a našla seznam jejich obchodů: timo.cz/... V Praze, jak sama vidíte, toho mají dost, třeba budete mít něco blíž. V nabídce mají i různé zdravotní (jimi nazývané "protetické") spodní prádlo, tak si myslím, že byste si tam určitě něco vybrala - mrkněte do sekce timo.cz/... . Nejsou úplně nejlevnější, ale nejdražší také ne a s kvalitou jsem spokojená - sice zaplatíte za kus kolem 500 (já vím, je to dost a tím víc na mateřské), ale zase dlouho dlouho vydrží, takže se určitě vyplatí. No mrzí mě, že nemám lepší zprávy, ale budu držet pěsi
Mějte se kráně!
..pěsti, krásně... Buď teda mám nadrobeno v klávesnici a nesmím snídat, obědvat a večeřet u práce, anebo mi odchází stroj, a to by nebyla legrace...
Dobrý den, na té Zborovské jsou 2 obchůdky přímo naproti sobě (je to pár metrů od zastávky směrem na Anděl), na levě straně jsou menší velikosti, na pravé straně ty větší - minulý týden jsem se byla zeptat nalevo, když jsem řekla 80E, tak mě pán poslal naproti A tam bych se bývala i celkem obešla
Dobrý večer, náhodou jsem narazila na váš dotaz a zkusím také poradit. Já mám 80F, dříve celkem neřešitelný problém (pokud jsem nechtěla investovat 1000,- za kus a více), bezvadně si vyberu už skoro i bez zkoušení v Tescu ( značka F F), krajkové, vyztužené, vyšívané, barva teda jen černá nebo bílá,ale byla jsem nadšená, cena mě taky dostala (do 300 Kč/kus koupím vždy). Jen teď nám v Liberci z Tesca udělali My Liberec, hodně zmenšili pův. prostory obchoďáku, tak je to s výběrem horší, ale v Praze to určitě nebude problém! Tak nákupu zdar!
F a F znám,jsou nádherné, ale na větší velikosti jsem nenarazila, jen jsem si říkala, že až budu mít zase normální prsa , tak si jich koupím několik...zkusím tedy jiné Tesco
Díky všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.