Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nemám doma pěnu na holení, čím se dá nahradit? Lze použít nějaký sprcháč?
Pokud máte obyčejné mýdlo a štětku,pak není co řešit. Sprcháč nebude to nejlepší -ona ta pěna nebo přímo mýdlo na holení (starší znaji barbus-nwn zda-li ještě existuje či jestli se to nejmenuje jinak) vous změkčí aby neklad odpor žiletce,obyčejné mýdlo je trochu méně účinné.Jinak pak bude stačit jen to že jsou namočené a pak bez pěny.
Diesel, vrátil jste mě do vzpomínek. Jako dítě jsem každoročně kupovala taťkovi pod stromeček holicí mýdlo /nebo krém / Barbus a vodu po holení Pitralon. Oba dárky dohromady se mi v pohodě vešly do desetikoruny. A taťka měl vždycky velikou radost. Nebo to aspoň tak dělal. Jaga.
Já osobně preferuji pěnu, a nedokážu si holení bez pěny, mýdla, nebo gelu představit. Všechny přípravky nejen změkčí fousy, ale napřímí je, takže dojde k hladšímu oholení, a zároveň lépe klouže žiletka po kůži.
Však to zkuste se jednou oholit, jen namočeni vodou. A uvidíte, k čemu přípravky na holení jsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.