Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte nějaký oblíbený recept na tvarohovou náplň do buchet? Pořád se mi nedaří, aby náplň byla dobře mokrá i druhý den a nebyla jen splácnutá. Máte nějaký tip?
Přidáváte pudink, vejce...?
Děkuji
Záleží na tom, jaký tvaroh jste koupila. Jestli je to ten ve vaničce, tak ten do buchet není vhodný, protože je mazlavý a plný "vody". Musíte si koupit ten balený. Tu kostku, je na něm napsáno "měkký tvaroh". No a pak přidáte žloutek, cukr vanilkový, trochu strouhané kůry z bio citronu, nebo z velmi dobře omytého obyčejného citronu a můžete přidat i našlehaný sníh s cukrem a i ty rozinky nejlépe namočené v rumu. Ty já mám pořád ve sklenici v zásobě. Ty v tom rumu vydrží nekonečně dlouho. Teda do té doby, než je spotřebujete. Ale to se mně stát nemůže, protože jakmile dochází, dodělávám várku. A pozor! Ty rozinky napřed pořádně vykoupat v horké vodě a to několikrát a pak na cedníku propláchnout pod vodovodem, protože jsou sířené a to je hnus. A pak teprve je vhodit do zavařovačky a zalít plně rumem. Já si suším sama třešně a višně a ty používám stejným způsobem. Musí se vypeckovat a pak v sušičce usušit. Nějakou dobu to sice trvá, ale je to bez siřidel a jsou v tom rumu zrovna tak dobré, jako ty rozinky.
A nejlépe je udělat si i tvaroh sám nebo sama. Teď se tím zrovna bavím a recepty jsem našel tady - zemedelske-potreby.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.