Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky potřebuji poradit. Jaký šaty na svatbu pro hosta? Kde se dají sehnat v době koronavirusu rychle a za dobré peníze (maximálně 2000 Kč) ?
Mě se líbí z Bonprixu - 283 kousků, to by v tom byl čert, abyste si nevybrala.
Nejsou drahé, dají se objednat dvoje a jedny potom vrátit.
Společenské šaty - bonprix.cz/...
Navíc, sleva 15 % do 17.5..
Mám z BPX kalhoty a halenku a mohu potvrdit kvalitu a bezpečnost materiálu.
Nebo snad zboží z ,,čajny,, vyniká kvalitou více?
Jestli bude nevěsta v bílém, tak host by neměl mít bílé šaty. To je nejdůležitější omezení, které znám. Pak ještě někdy je vyhlášena barva, kterou by měli hosté mít. Takže v tom případě pokud možno vyhovět, nebo se tomu alespon přiblížit. Ale kde koupit, to neporadím, šaty se provádají všude možně, půjčovny také ve větších městech jsou. Bohužel nemám konkrétné zkušenost, jistě vám zde někdo poradí. .
Myslím, že ani nejde o tu bílou barvu, jako o to, aby žádná ze svatebních hostí nepředčila svou honosnou garderobou a okázalými šperky samotnou nevěstu A může být třeba v růžovém. Ten trapas jsem zažila na jedné svatbě své známé, když sestra elegantní a decentní nevěsty na sebe strhla veškerou pozornost velmi výstředním a honosným modelem, jak od Blanky Matragi..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.