Nejste přihlášen/a.
Já su stará baba a podobné dotazy mě přivádějí k šílenství. Proč se dnes o všem tolik žvaní? Prožily to milardy bab a nic se nestalo, prostě to patří k životu. To jako chcete při prvním styku mít po ruce doktora s anestetikem? Tady to jde do pr...všechno, nikdo nic nevydrží a podle toho vypadá dnešní společnost. Nemůžete se zabývat něčím jiným? Nechci vidět vaše diskuze, když budete v přechodu.
Deflorace moc nebolí a většina dívek žádnou bolest nepociťuje, rozhodně to není nic ani vzdáleně podobného bolesti při třeba vrtání zubu. Navíc je při sexu (a vhodné předehře) lehce zastřené vědomí a tak si toho nejspíš ani nevšimnete...ovšem jen za předpokladu, že se do té doby nepomátnete, k čemuž nemáte daleko. A pozor na držkaté odpovědi, snažím se vám vskutku pomoci, koneckonců jsem profesí psycholog.
Lenno, buď jste troll nebo agresivní psychopat, takže jestli nemá cenu něco řešit, tak je to stav vašich rodidel. Užijte si ten údajný první sex, nejspíš ho prožíváte zrovna nyní.
Evidentně jste opravdu šarlatán. Pokud máte potřebu reagovat urážlivě na každého, kdo vyjádří svůj názor neshodující se s Vaším, nemáte v oblasti psychologie co dělat. Spíš byste sám potřeboval absolvovat kurz sebeovládání. A navíc máte velmi špatný odhad na lidi - opravdu nejsem ani troll, ani agresivní psychopat. Jen obyčejná mladá holka, co položila jednoduchou otázku, a ve skupině pěti dospělých lidí se našla jen jediná osoba, která na ni dokázala dát přímou a jednoduchou odpověď. Pokud Vás takhle rozhodí patnáctiletá holka, možná byste měl zauvažovat, zda kromě psychologie nemáte ještě jiné koníčky, kterými byste se mohl živit úspěšněji. Přeji hezký den.
dajka, mám ty samé pocity, jako Vy. V dnešní době se mladí neumí oslovit, seznámit, neví, jak se políbit, jak se pomilovat, všechno je v dnešní době problém. Zanedlouho budu prababičkou a se divím, jak to naše děti a vnoučata dokázali, když nechodili na www.poradte.cz.
Pokud bys ji měla úplně neporušenou, tak by nemohla odtékat menstruační krev, což asi odtéká. Takže určité otvory nebo otvor v ní máš. Tak ho sama, nebo za pomoci tvého přítele, prstami rozšiřuj a roztahuj. Pokud budete postupně postupovat, ty nebo s partnerem, tak se pak budeš sama divit své blbosti, jak sis představovala, že bude sex sado maso a že při něm budeš umírat bolestí.
Panenská blána není kus papírů, který se roztrhne a je to. Je to velmi elastická tkáň, její zbytky po prvním sexu nebo ona sama roztažená, po prvním sexu, ti tam zůstane. Natrvalo se jí zbavíš až po porodu.
Ta vaše má prstencovitý tvar s otvorem uprostřed, to měla i ta moje. Víte, že moje zůstala také neporušená po pohlavním styku, jen se roztáhla na rozměr penisu a tak už zůstala? Co budete dělat, když se to stane u vás? Budete ji řezat, abyste konečně zažila tu onu bolest, na kterou se připravujete? Pokud si myslíte, že to, že je v ní otvor na tom nic nemění, tak v tom žijte dále, ale můžeme se připravit za nedlouho na dotaz, měla jsem pohlavní styk, a blána mi nepraskla, co mám dělat? Nebudu s vámi jednat jako se žákem zvláštní školy, až se přestanete vyjadřovat a přemýšlet jako žák zvláštní školy.
Zdravím.
Ta bolest není vůbec tak hrozná, jak se o ní koluje.
Abys jí vydržela?
Promiň, tím chceš říci, že bys kvůli ní zemřela?
To snad ne
A agrese, která ze tvého já vystupuje, není na místě.
Je pravda, co říkají další rádkyně...co budeš dělat, až budeš muset rodit?
Předpokládejme, že jsi slušně vychovaná slečna, která nemá zájem o vztahy na jednu noc. V tom případě si najdeš vážnou známost, se kterou budeš objevovat taje a kouzla sexu... V tom případě před první penetrací penisem dojde k několikanásobnému petingu, v rámci kterého do Tebe bude partner zasouvat prsty... věř, že v rámci této aktivity dojde obvykle k takové pozvolné a bezbolestné deformaci až destrukci panenské blány, že až přijde na řadu samotný koitus, nebude nikterak bolestivý.
Pokud i přesto trváš na tom, že z toho máš obavu, tak se vykašli na pálení cigaretou, vyřezávání pihy bez lokální anestezia a podobné blblosti. Jak už tu zaznělo, pořiď si vhodný vibrátor, nebo dildo a hymen si perforuj sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.