Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti

Od: lenna odpovědí: 35 změna:
Dobré ráno přeji, chtěla bych se zeptat zkušenějších slečen. Jak si mohu zvýšit svůj práh bolesti, abych při svém prvním sexu dokázala vydržet natržení panenské blány? Podle gynekologa ji mám totiž neporušenou. Zatím se snažím trénovat odolnost vůči bolesti tak, že se vyhýbám umrtvování při různých lékařských úkonech, například při vrtání zubů. Kamarádka mi típla o ruku cigaretu a taky jsem to vydržela. Uvažuji, že bych si nechala chirurgem vyříznout pihu na rameni bez místního znecitlivění, to by mě mohlo třeba taky posunout k vyšší toleranci bolesti. Jak mám pokračovat? Které zážitky jsou už bolestivější, než roztržení panenské blány?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Já su stará baba a podobné dotazy mě přivádějí k šílenství. Proč se dnes o všem tolik žvaní? Prožily to milardy bab a nic se nestalo, prostě to patří k životu. To jako chcete při prvním styku mít po ruce doktora s anestetikem? Tady to jde do pr...všechno, nikdo nic nevydrží a podle toho vypadá dnešní společnost. Nemůžete se zabývat něčím jiným? Nechci vidět vaše diskuze, když budete v přechodu.

lenna
hodnocení

Jestli jste si, madame, nevšimla, tak já žádné anestetikum nechci. Naopak. Bolest nechci obcházet, ale naučit se ji zvládnout. Proto jsem uvažovala o tom, jak si vytrénovat vyšší práh bolesti. Ne o tom, jak bolest utlumit. Takže Váš příspěvek, slušně řečeno, kontextově nesedne.

hodnocení

7x

Tak se zkus protrhnout sama a uvidíš, co vydržíš. Takhle telecí dotaz tu už dlouho nebyl.

vilik*
hodnocení

5x
Přijde mi úchylné nechat se pálit cigaretou kvůli strachu z bolesti při prvním styku.
Nechte se vyšetřit, bohužel pro vás psychologie je věda, kde asi fungují bez narkózy běžně, takže ji možná nebudete považovat z vašeho pohledu za příliš zajímavou.
lenna
hodnocení

Ani tohle není odpověď na moji otázku. Pokud nemáte co odpovědět, neplýtvejte prosím svým drahocenným časem na podobné bezcenné komentáře.
Tak tak.
Nechat si bodnout injekci kvůli vrtání zubů, to tedy nemusím. Hubu mám rozvrtanou dost, ale pokaždý bez injekce. To se přeci dá lehce vydržet.
Samozřejmě, jsou zákroky, kdy místní umrtvení je na místě, ale není to vrtání.

etana*
hodnocení

5x

Deflorace moc nebolí a většina dívek žádnou bolest nepociťuje, rozhodně to není nic ani vzdáleně podobného bolesti při třeba vrtání zubu. Navíc je při sexu (a vhodné předehře) lehce zastřené vědomí a tak si toho nejspíš ani nevšimnete...ovšem jen za předpokladu, že se do té doby nepomátnete, k čemuž nemáte daleko. A pozor na držkaté odpovědi, snažím se vám vskutku pomoci, koneckonců jsem profesí psycholog.

lenna
hodnocení

Psycholog? Takže muž? V tom případě nemá Vaše odpověď žádnou hodnotu, protože když nejste žena, nemůžete o té bolesti vůbec nic vědět. To jen potvrzuje, že psychologie není věda, nýbrž šarlatánství. A mimochodem, nežádala jsem o žádnou pomoc. Jediné, o co jsem požádala, byla odpověď na moji otázku.
etana*

Lenno, buď jste troll nebo agresivní psychopat, takže jestli nemá cenu něco řešit, tak je to stav vašich rodidel. Užijte si ten údajný první sex, nejspíš ho prožíváte zrovna nyní.

lenna
hodnocení

Evidentně jste opravdu šarlatán. Pokud máte potřebu reagovat urážlivě na každého, kdo vyjádří svůj názor neshodující se s Vaším, nemáte v oblasti psychologie co dělat. Spíš byste sám potřeboval absolvovat kurz sebeovládání. A navíc máte velmi špatný odhad na lidi - opravdu nejsem ani troll, ani agresivní psychopat. Jen obyčejná mladá holka, co položila jednoduchou otázku, a ve skupině pěti dospělých lidí se našla jen jediná osoba, která na ni dokázala dát přímou a jednoduchou odpověď. Pokud Vás takhle rozhodí patnáctiletá holka, možná byste měl zauvažovat, zda kromě psychologie nemáte ještě jiné koníčky, kterými byste se mohl živit úspěšněji. Přeji hezký den.

priklad1*
hodnocení

5x

To je keců o ničem. Když jsem podělaná tak zajdu na chirurgii, tam to odstraní pod místním umrtvením, nebo lépe pod narkózou. Bude na co vzpomínat. Průkopnice deflorace.

nov
hodnocení

4x

Přežily jsme to všechny. Jak se jednou budete připravovat na porod dítěte?

lenna
hodnocení

To není odpověď na moji otázku. Navíc rodit ještě nehodlám, na to jsem opravdu příliš mladá.
nov

Pokud uvažujete takto, jste opravdu příliš mladá i na ten první sex.

Nov, naprostý souhlas. Navíc, slečn si hraje na masochistu. *alene*

pastor

Právě že takto se na to připraví. Jediná vyjímka bylla panna marrie.

hodnocení

3x
Které zážitky jsou už bolestivější, než roztržení panenské blány?Skoro všechny drobné běžné bolesti jsou bolestivější. Bolestivější je rozbité koleno při pádu, poranění nožem při krájení chleba, rána do hlavy o nízké futro...Vždyť je to jen blána! Úvaha o řezaní do kůže na rameni bez znecitlivění je úplně mino. Shodou okolnosti mi na zádech lékař jednou vyřízl velké hnisavé ložisko. Se znecitlivěním! Bolelo to strašně. Panenská blána? Už ani nevím, ale maličko.
lenna
hodnocení

Moc děkuju. Konečně se našel inteligentní člověk, který mi odpověděl na moji otázku. Moc Vám děkuju, pomohla jste mi. Přeji Vám prima den

zena*
hodnocení

2x
Milá panno, samo protržení skoro nebolí, je to jen takové malé "lupnutí", ale bolest může způsobit pohyb penisu v čerstvé rance a taky krve bývá víc nebo míň dle intenzity soulože. Proto napoprvé je lepší raději jen krátký styk a příště až po zahojení bezbolestně libovolně dlouho :)
lenna
14.05.20 14:20
hodnocení

Děkuju :)

hodnocení

1x

dajka, mám ty samé pocity, jako Vy. V dnešní době se mladí neumí oslovit, seznámit, neví, jak se políbit, jak se pomilovat, všechno je v dnešní době problém. Zanedlouho budu prababičkou a se divím, jak to naše děti a vnoučata dokázali, když nechodili na www.poradte.cz.

Ano, přesně, všechno je problém. Někde jsem četla, že se slovo problém vůbec nemá používat, protože to evokuje, že se prostě chystá něco špatného. Dnes je to pořád, i jsem slyšela, že nějaké zvíře má problém, protože má černé fleky. Bože, jaký problém? Škoda mluvit.

hodnocení

0x

Pokud bys ji měla úplně neporušenou, tak by nemohla odtékat menstruační krev, což asi odtéká. Takže určité otvory nebo otvor v ní máš. Tak ho sama, nebo za pomoci tvého přítele, prstami rozšiřuj a roztahuj. Pokud budete postupně postupovat, ty nebo s partnerem, tak se pak budeš sama divit své blbosti, jak sis představovala, že bude sex sado maso a že při něm budeš umírat bolestí.

Panenská blána není kus papírů, který se roztrhne a je to. Je to velmi elastická tkáň, její zbytky po prvním sexu nebo ona sama roztažená, po prvním sexu, ti tam zůstane. Natrvalo se jí zbavíš až po porodu.

lenna
hodnocení

Já vím, jak panenská blána vypadá, nejsem blbá. Moje má prstencový tvar s otvorem uprostřed. Je neporušená, protože ji zatím nic neporanilo. To, že má přirozeně otvor, na tom nic nemění. Není třeba, abyste se mnou jednala jako se žákem zvláštní školy.

Ta vaše má prstencovitý tvar s otvorem uprostřed, to měla i ta moje. Víte, že moje zůstala také neporušená po pohlavním styku, jen se roztáhla na rozměr penisu a tak už zůstala? Co budete dělat, když se to stane u vás? Budete ji řezat, abyste konečně zažila tu onu bolest, na kterou se připravujete? Pokud si myslíte, že to, že je v ní otvor na tom nic nemění, tak v tom žijte dále, ale můžeme se připravit za nedlouho na dotaz, měla jsem pohlavní styk, a blána mi nepraskla, co mám dělat? Nebudu s vámi jednat jako se žákem zvláštní školy, až se přestanete vyjadřovat a přemýšlet jako žák zvláštní školy.

hodnocení

0x

Zdravím.
Ta bolest není vůbec tak hrozná, jak se o ní koluje.
Abys jí vydržela?
Promiň, tím chceš říci, že bys kvůli ní zemřela?
To snad ne *alene*

A agrese, která ze tvého já vystupuje, není na místě.
Je pravda, co říkají další rádkyně...co budeš dělat, až budeš muset rodit? *zmateny*

lenna
hodnocení

Ne, opravdu si nemyslím, že bych na tu bolest zemřela. Ale chci se vyhnout tomu, abych se při tom rozbrečela nebo abych kvůli bolesti uhýbala a znemožnila penetraci. Na porod jsem opravdu mladá, nevidím smysl se tím teď zabývat.

Já zase nevidím smysl ve tvém triviálním dotazu !

lenna
hodnocení

Tak proč na něj reagujete?
Žádnou agresi v sobě nemám. Jen mě překvapuje, že dospělý člověk reaguje v podobném stylu, jako když na dotaz "Kolikátého je dnes?" odpoví "Dnes jsem snídala chleba s máslem".
nov

Tak si pořiďte robertka a můžete si u vlastní deflorace poplakat doma v soukromí. *plac*

floro*
hodnocení

0x

Nikdo ti na tvoji otázku neodpoví, protože jednak bolestivější zářitky než protržení panenské blány jsou téměř všechny a opravdu není nutné se znecitlivovat před prvním stykem. Opravdu to není nic zásadního na co by se s měla připravovat třeba típáním cigarety.

lenna
hodnocení

Už odpověděla, uživatelka Bimbam.

hodnocení

0x

Předpokládejme, že jsi slušně vychovaná slečna, která nemá zájem o vztahy na jednu noc. V tom případě si najdeš vážnou známost, se kterou budeš objevovat taje a kouzla sexu... V tom případě před první penetrací penisem dojde k několikanásobnému petingu, v rámci kterého do Tebe bude partner zasouvat prsty... věř, že v rámci této aktivity dojde obvykle k takové pozvolné a bezbolestné deformaci až destrukci panenské blány, že až přijde na řadu samotný koitus, nebude nikterak bolestivý.

Pokud i přesto trváš na tom, že z toho máš obavu, tak se vykašli na pálení cigaretou, vyřezávání pihy bez lokální anestezia a podobné blblosti. Jak už tu zaznělo, pořiď si vhodný vibrátor, nebo dildo a hymen si perforuj sama.

hodnocení

0x
A proč se chystáš soulozit, když ti to ještě ani nedělal prstem? Když si spolu budete párkrát hrát tak potom při vlastním styku ani nemusíš o nějaké bolesti vedet. Když se budeš takhle nervovat předem tak si koleduješ o vaginismus.

ladycat*
hodnocení

0x
Zopakuji tady, co již bylo řečeno.
Při prvním milování se ani o bolest nejedná. Je to jen chvilkový nepříjemný pocit. Když by to bylo opravdu nepříjemné, tak partnerovi řekněte a na chvíli přestaňte.
Přežily jsme to všechny, tak přeci o nic nejde. Kdyby to bylo opravdu tak strašné, tak by nikdo nesexoval.
Soustřeďte se spíš na důvěru mezi vámi a vaším klukem a na ochranu.

Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma panenská blána
Otázky na téma panenska blana boli to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]