Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omáčka na špagety

Od: peert odpovědí: 14 změna:

Jaká je vaše oblíbená omáčka na špagety? :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

6x
Dobrý den. Když jsem ještě počítal koruny vařil jsem si často nejlevnější špagety s nejlevnějším kečupem (pseudokečupem). Zkoušel jsem i různé jiné varianty a omáčky, kupodivu ale zvítězil samotný kečup.

pb®
hodnocení

3x

Právě obědvám špagety s citronovou omáčkou a lososem, skvělá kombinace, přitom je to jednoduché jídlo z běžných ingrediencí.

hodnocení

2x

Žampiónová se smetanou a sýrem, nebo boloňská *mnam*

01.05.20 14:27
hodnocení

2x

Boloňská.

tortillak
hodnocení

1x
Mam moc rad treba omacku s nivou (smetana+maslo+niva+koreni) nebo take obycejnou kupovanou s lidlu, do ktere pridam kousky trhaneho kureciho nebo konzervu tunaka

prestik*
hodnocení

0x

Přesně ta, kterou jsem ráno koupil v Penny za 29,90 Kč. *vtip*

cesmina*

Tu jsme měli včera.Manžel ji přinesl domů s tím ,že byla ve slevě.Tak jsem ji udělala k obědu a když v ní nenašel maso ,ale sóju byl dost zklamaný.On totiž neměl brýle a tak nečetl složení.

Co si koupil, to si snědl. Vsadím se, že příště si brýle nezapomene. :-D Jaga.

Ale zapomene. Soudímpodle sebe.

hodnocení

0x

Moje vlastní a suroviny? CDD a fantazie.

kepler*
hodnocení

0x

Houbová zapékací omáčka v sáčku, tuším od Vitany. Opravdu voní a chutná po houbách, je překvapivě dobrá. Sice je určená k zapékání, ale běžně tím zahuštuju výpek po pečení nebo dušení masa.

hodnocení

0x

Já např. miluju špagety s mírně osmahnutým porkem, na něj přidám gorgonzolu nebo nivu (ale ta není tak dobrá), trochu mléka, rozteče se to a je to vynikající.

hodnocení

0x

Pěkný den,

omáčku ke špagetám si vyrábím sama. Namelu maso,osmahnu ho,zaliju vývarem,přidám rajský protlak a čerstvou bazalku a česnek,trošku pepře...Je to takhle chuťově výborné. Určitě bych omáčku nekupovala. Ty hotovky nám nikdy nechutnaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]