Dobrý den. Když jsem ještě počítal koruny vařil jsem si často nejlevnější špagety s nejlevnějším kečupem (pseudokečupem). Zkoušel jsem i různé jiné varianty a omáčky, kupodivu ale zvítězil samotný kečup.
Mam moc rad treba omacku s nivou (smetana+maslo+niva+koreni) nebo take obycejnou kupovanou s lidlu, do ktere pridam kousky trhaneho kureciho nebo konzervu tunaka
Přesně ta, kterou jsem ráno koupil v Penny za 29,90 Kč.
cesmina*
Tu jsme měli včera.Manžel ji přinesl domů s tím ,že byla ve slevě.Tak jsem ji udělala k obědu a když v ní nenašel maso ,ale sóju byl dost zklamaný.On totiž neměl brýle a tak nečetl složení.
Houbová zapékací omáčka v sáčku, tuším od Vitany. Opravdu voní a chutná po houbách, je překvapivě dobrá. Sice je určená k zapékání, ale běžně tím zahuštuju výpek po pečení nebo dušení masa.
Já např. miluju špagety s mírně osmahnutým porkem, na něj přidám gorgonzolu nebo nivu (ale ta není tak dobrá), trochu mléka, rozteče se to a je to vynikající.
omáčku ke špagetám si vyrábím sama. Namelu maso,osmahnu ho,zaliju vývarem,přidám rajský protlak a čerstvou bazalku a česnek,trošku pepře...Je to takhle chuťově výborné. Určitě bych omáčku nekupovala. Ty hotovky nám nikdy nechutnaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.