Nejste přihlášen/a.
Ahoj ahoj ahoj, máte rádi mraženou pizzu (berme to prosím jako nouzovku a s pizzou z pizzerie neporovnávejme)? Kterou konkrétně?
Nejlepší je asi Lidl Italiamo Quattro Formaggi. Nejsou tam sýry typu "sýr s modrou plísní", sýr "z ovčího mléka", ale pizza obsahuje "pravé" italské sýry Gorgonzola, Pecorino, Asiago a samozřejmě Mozzarella. V pizze není glutamát, těsto je dobré. Popravdě - radši tuhle konkrétní pizzu než pizzu z průměrné pizzerie a určitě radši než pizzu z dovozu (nikdy není jako "čerstvě" vytažená z pece). Jediná nevýhoda je, že to kvůli těm sýrům má dost soli (skoro 5g v jedné pizze). Ale když si to dá člověk na půl nebo jednou za čas, tak proč ně.
Dříve mi chutnaly ještě Ristorante, ale od té doby co změnili recepturu (2 roky zpět) se dá jíst už jen Mozzarella a ani ta není nic moc.
Pokud to budu brát jako nouzovku, nemůže být ani řeč o tom, že bych ji měla ráda. Prostě nic jiného doma není, tak to sním, protože mám hlad a jsem líný si něco uvařit. Teda já ji doma nemám, já bych něco uvařit musela. Ale ochutnala jsem a několikrát a pokaždé nějakou jinou a vždycky to bylo zklamání veliké. Ale když je hlad...
Mraženou ne, na tom by si každý vylámal zuby.
Když je rozmrazená a upečená, nebo upečená čerstvá, je dobrá a poživatelná. Pokud se zdá mražená pizza chudá, podívejte se na to, jaká je v zemi původu, asi jiná s jinými přísadami. Není problém si chudou pizzu doplnit vlastní šunkou nebo šunkovým salámem nebo chudí kabanosem na kostičky, posypat nastrouhaným dobrým sýrem, nebo chudí 20/% ajdamem a pokapat dobrý kečupem, chudí levným kečupem.
Bohatá pizza nebo chudá pizza záleží na tom, kolik za ní můžete utratit. Obyčejný strávník mnohdy nepozná, jestli jí rozmrazenou upečenou pizzu nebo čerstvou z pece. Stejně jsme si zvykli na zmrazené rozpékané housky a rohlíky, chleby a jiné pečivo z pekáren (resp. dopékáren) v obchodech.
Mrazená pizza je v mrazáku připravená na použití kdykoliv teď hned, ihned. Když není čas nebo nálada na vaření, tak než se uvaří rychlá polévka, je pizza upečená a oběd nebo večeře je hotová. Dobrá a když má být dobřejší, tak se dozdobí nastrouhaným sýrem, kečupem, pažitkou, kousky ananasu, podle chuti a toho, co špajzka dá.
Po týdenních normálních obědech z práce, kde nám vaří fakt dobře, si rád dám pak o víkendu mraženou pizzu. Zkoušel jsem různé, ale nejlepší je ta od Ristorante..nej je speciale, pak salamová nebo ta apollo. Ale kupuju ji hlavně v akci za cca 40kč nějak a do zásoby. A defakto mi vydrží do další akce..mají ji v akci docela často. Neoplatí se mi vařit na 2 dny a změna jídla v podobě pizzi mňam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.