Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upravujete nějak zvlášť párky v rohlíku?

Od: parpar odpovědí: 4 změna:

Zdravíčko, viz název - upravujete nějak zvlášť párky v rohlíku (párek grilujete, přidáváte další přísady jako je zelenina atd.)? Nebo jen ohřejete párek, vezmete si k tomu rohlík, zakápnete kečupem/hořčičí a hotovo?

Díky a dobrou chuť :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Upravujji tím způsobem, že do nich hodně koušu, dokud ve mě celé nezmizí. Přijměte omluvu za moji hloupou odpověď, tak at vám chutnají. :)

hodnocení

0x

Párky v rohlíku jsem dělávala, pokud byla vnoučata ještě malá. Měla to ráda. My sami na tom moc neujíždíme. Dělala jsem je klasicky, ohřátý párek a kečup, nebo hořčice.

Manžel si dal loni párek v rohlíku v Bulharsku. Byla to hotová alchymie, chystali mu to dlouho, dávali tam kdeco, nějaký zeleninový salát, zasypali zvláštně vonícím kořením. Příliš mu to nechutnalo, nebyl na to zvyklý a říkal, že je to chuťově moc překombinované. Jaga.

hodnocení

0x
Já je mám nejradši obyčejně. Chlapům je rozkrajuji a plním. Muž do nich má rád karamelizovanou cibulku. Můj bratr nakrajene kysane zelí a syrovou cibuli. Druhý bratr si do nich dává tvrdý sýr. Maminka do toho má ráda ledový salát, rajčata a dresink. Obcas párek vyměníme za slabou klobásku.

hodnocení

0x
Neupravuji, nedělám párky v rohlíku.
Každou uzeninu, nejen párky, před ohříváním, vařením, opékáním a pod. důkladně poumývám aspoň studenou, když už ne teplou vodou.
Už roky.
Nikdo neví, co na ní napatlaly ruce řezníka, skladníka, závozníka, prodavače, vlastně i moje! ( nehodící si škrtněte, chybějící doplňte)
Párky moc nejím, mám smůlu, že pamatuji, jak chutnaly párky kdysi. Ty masové...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]