Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, viz název - upravujete nějak zvlášť párky v rohlíku (párek grilujete, přidáváte další přísady jako je zelenina atd.)? Nebo jen ohřejete párek, vezmete si k tomu rohlík, zakápnete kečupem/hořčičí a hotovo?
Díky a dobrou chuť
Upravujji tím způsobem, že do nich hodně koušu, dokud ve mě celé nezmizí. Přijměte omluvu za moji hloupou odpověď, tak at vám chutnají.
Párky v rohlíku jsem dělávala, pokud byla vnoučata ještě malá. Měla to ráda. My sami na tom moc neujíždíme. Dělala jsem je klasicky, ohřátý párek a kečup, nebo hořčice.
Manžel si dal loni párek v rohlíku v Bulharsku. Byla to hotová alchymie, chystali mu to dlouho, dávali tam kdeco, nějaký zeleninový salát, zasypali zvláštně vonícím kořením. Příliš mu to nechutnalo, nebyl na to zvyklý a říkal, že je to chuťově moc překombinované. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.