Dobry den, uz několik let mam menstruaci, ale poslední dobou cca 2 roky se mi nelíbí muj vytok. Cca 12.den cyklu na toaletaku objevují nazloutly tahly vytok. Takový, který je popisovany vsude, ale všude ho popisují jako bezbarvy. Tenhle vytok trva cca tyden takze nejspis ovulacni. Ale je v poradku ta barva? Nic me nepáli, nesvedi, nesmrdi. Většinu času mam na kalhotkach žlutou čáru. Všude pisou, že vytok ma byt bezbarvy. Vysetrovana jsem už byla a dle gynekologa jsem v pořádku.
Pokud gynekolog konstatoval, že to je v pořádku, tak by to neměl být problém. Pokud vás výtok nijak neobtěžuje, neřešila bych to. Některé ženy mají během ovulace taky krvavé "špinění". Každá to má jinak. Jste ještě mladá. Může se to změnit v dospělosti nebo po porodu.
deni*
Přijde mi to zvláštní, kdyz se všude uvádí, že zlutobily vytok neni v poradku a spravny je ten bezbarvy coz ten mam taky ale většinou po a pred menstruaci. Dospělá uz jsem tedy podle OP
Dobrý den. Věřte svému gynekologovi, který Vás vyšetřil a ne tomu co se kde píše. Nemusí to být vždy pravda.
doplněno 20.04.20 17:04:
Důležité je, že jste se nechala vyšetřit a gynekolog Vás ujistil, že je vše v pořádku. Pokud nic nebolí, nesvědí a nezapáchá, pak není důvod k obavám. Pokud svému gynekologovi nevěříte, můžete ho změnit.
deni*
Takže vetsina zen nemusi mit bezbarvy vytok? A kalhotky maji úplně čisté, někdy se diví i pritel jakou čáru tam mám.
ladycat*
Jak už jsem napsala, každá žena to má jinak a dokonce se to během života mění. Nemusíte se znepokojovat, že to máte trochu jinak (i po gyn. prohlídce). Psala jste, že máte menses několik let. Některé dívky to mají i od devíti let. Tím pádem jsem nemohla vědět, jestli jste dospělá.
jvfy
Čisté kalhotky podle mě teda běžné rozhodně nejsou. Některé ženy nosí i denně intimky kvůli silnému výtoku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.