Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otěhotnění v době menstruace?

Od: alenka789 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, měla jsem pohl.styk poslední den menstruace.Je možné otěhotnět?Všude čtu že to je nemožné když mám menstruaci otěhotnět.tak nevím poradíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

záleží kolikátý den cyklu je ten "konec menstruace" - je rozdíl když někomu MS trvá tři dny nebo týden. Nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění u většiny žen je řekněme mezi 7. a 18. dnem cyklu, tedy od začátku menstruace. Ale existují výjimky.

antynka*
hodnocení

0x

Bohužel nikdo Vám přesně neřekne kdy můžete a kdy nemůžete otěhotnět. Jistá pravděpodobnost je tam vždy. Dokonce je i možné mít menstruaci a přitom být již několik týdnů, ba i měsíců těhotná. Rozhodně nespoléhejte na to, že při menstruaci neotěhotníte. Asi to není to, co jste chtěla slyšet, ale je to realita.

doplněno 03.08.09 09:27:

Otěhotnění v tomto termínu je nepravděpodobné, nikoli však vyloučené.

alenka789
hodnocení

no já mám pořád menstruaci 4dny.Takže poslední 4den jsem měla styk.Miminko chceme takže bych se nezlobila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]