Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje rutina dělám to správně

Od: jkjk odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chci se zeptat jestli dělám vše správně a jestli toho není moc

Moje taková "skin care" je taková že ráno použiju pletovou vodu a krém a večer si ve vane umyju obličej cistícím gelem a pak zase kré plus tak párkrát za mesíc použiju masky. Plet ám v poho není zas tolik problematická jen někdy má období kdy mám pupínky atdd. to většinou když mám svoje dny nebo mám hodne stresu. Ale tedka když sje doma tak mi hodne veci došlo a nemám to jak koupit ani objednat bydlím na vesnici takže poblíž nic není a nemůžu si ani nic objednat nemám vlastní kartu a je to složité, ale to jsem odbočila tedka pouzívám jen krem a obličej myji jen vodou vadí to něčemu? (jinak je mi 15 jen pro upřesnění :) )

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

1x

Někteří si celý život myjí obličej jen mýdlem a pak použijí krém a pleť mají jako po návštěvě kosmetického salónu. Jiní se celoživotně potýkají s problémy, když použijí nevhodný přípravek nebo si opomenou pleť pořádně vyčistit. Jak jste na tom vy (jestli tato snížená péče něčemu vadí) zjistíte sama. M.

fugass*
hodnocení

0x
Poproste sousedy nebo známé, drogerie mají otevřeno. Ono možná když si ta pleť jednou za čas od té chemie odpočine, tak to nebude na škodu.

hodnocení

0x

V životě jsem na pleť, hlavně pak na obličej nepoužil ani pleťovou vodu a krém, ani čisticí gel a masku a podobné kraviny. Přesto mám teď ve svých 65 letech pleť úplně v pohodě. Problém tedy asi bude někde jinde.

V každém případě není nutné ty "sračičky" používat trvale, pauza klidně 1 rok při dobré základní péči (voda a neagresivní mýdlo) ničemu nevadí.

Jiná situace je pokud používáte "přehnané líčení", pak je odpovídající péče o pleť nutná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]