Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Přítelkyne bere prášky od tý doby co sexuje. Asi zhruba 5 let. Ted je se mnou. Před rokem jsem jel na rok pryč. (nedavno jsem se vratil) Behem meho pobytu v zahraničí měla malo penez, tak řekl jsem ji, že muže vysadit prášky, to říkala že nechce. Bavili jsme se o tom často a dlouho proč nechce, když já tam stejne nejsem a rok se neuvidíme. Vždy to skončilo tak, že prý má kvůli nim lepší plet. Nemyslím si, že je to pravda, plet má pořád rudou, mastnou a občas i pupínky. Když ji tohle řeknu, řekne mi, že jsem ji mměl vidět před 5 lety před práškama. načež namítnu, že to byla v pubertě a pupínky ji už určitě přešly. Ani nechtěla zkusit když se nevidíme, jaký by to mělo vliv. Co myslíte vy, mohla se plet za 5 let zklidnit a mela by vyzkouset vysadit prášky? Nebo je opravdu ta její "dobrá" plet způsobená práškami? Me to přišlo divné, přišlo mi že má nekoho jiného, proto je nechce vysadit.
Zdravím. Jsou ženy, kterým se užíváním antikoncepce pleť zlepší. A hlavně - každá žena si o tom rozhoduje sama, zda antikoncepci užívat, či ne. Tělo si na ni nějaký čas zvyká a rozhodně není dobrým řešením vysazovat ji podle toho jak je partner přítomen nebo nepřítomen, pokud žena neplánuje počít dítě. Pokud partnerce nevěříte, tak takový vztah nemá smysl. Bez důvěry nebude nikdy dobře fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.