Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex, není pozdě?

Od: nenidulezite odpovědí: 18 změna:
Zdravim lidi... za pul roku mi bude 19 a ja jsem stale panna. Prilezitosti bylo azaz, ale nakonec jsem z toho vycouvala. Mam velky strach z bolesti. Vlastne ani nejak poradne dlouhy vztah jsem nemela. Je to ve mne, kdyz jde proste do tuhyho, tak hodim zpatecku.
Holky kolem me uz maji tohle vsechno davno za sebou a ja se za sebe trochu stydim. Neni to divny? Nebo mam to nejak proste prekousnout s nejakym kamaradem?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

7x

První sex by měl proběhnout v případě, že jste psychicky a fyzicky připravena (a je vám aspoň 15 let). Pokud ještě psychicky připravena nejste, není pozdě. Až přijde ten pravý, obavy překonáte. M.

joudic*
hodnocení

7x

svou budouci zenu jsem potkal pred 3mi lety v jejich 26-7ti, byla panna taktez a nechapave obliceje pratel dokazuji, ze to nebylo tim, ze by si nedokazala najit kohokoli jineho za tu dobu, ba naopak ;) Neni treba se pomerovat s vrstevniky, proste se u vas nikdo vhodny zatim nenasel ;) Neni to olympiada o medaile. Nehlede na to ze u poloviny vasich kamaradek to neni pravda, vsichni jsme byli teenageri.

kepler*
hodnocení

4x

Není důvod ke studu ani ke strachu. Svou bývalou ženu jsem získal jako pannu, když jí bylo 22 a připustila si mě, až když se tak sama rozhodla. K sexu se rozhodně nenuť a nehlej ho za každou cenu. On si najde tebe.

hodnocení

2x

Zdravím. Neblázněte, copak Vám panenství v něčem překáží, že se ho chcete zbavovat za každou cenu s nějakým kamarádem? Nic nemáte zmeškáno, prostě jste ještě nepotkala toho pravého s kým byste to své poprvé chtěla opravdu zažít. Až takového potkáte, ten bude rád, že jste počkala právě na něho. S holkama toto rozebírat vůbec nemusíte, je to Vaše věc.

hfd
Polovina těch holek stejně kecá.

olinl
hodnocení

2x

Nenuť se do něčeho, co zatím nechceš ty nebo "tvé podvědomí". Pokud člověk udělá něco, do čeho se nutí, může toho později litovat a případně to leží i dlouho v hlavě. Klidně si počkej na toho vysněného, který tě nebude do ničeho tlačit, počká až budeš ty "připravená", ostatní už přijde samo i ten strach z nějaké bolesti zmizí a věřím tomu, že si to "užiješ". Nevím kolik holek okolo tebe si vymýšlí, že už něco bylo, ale něco jiného je to říkat a něco jiného bude pravda.. Můžeš také říkat, že jsi vybíravá nebo si krapítek upravit pravdu jako ostatní, je to tak jako tak na tobě. A nejsi divná, jsi normální a rozhodně tohle neřešíš jen ty. Podobné dotazy sem na poradnu chodí často.

hodnocení

2x

1/ Velká část děvčat své prožitky zveličuje, přidává si, vymýšlí, aby byly zajímavé. A ostatní tomu věří a myslí si, že něco zmeškaly. Není to pravda.

2/ Stará vůbec nejsi. Asi jsi jen slušně vychovaná a čekáš na tu pravou lásku. Ne jít s každým po diskotéce do parku. A to Ti chválím. Počkej s tím na toho pravého, ke kterému budeš opravdu něco cítit. Pak bude i on opatrný a bolet tě to nebude. Vzpomínáš na film Sestřičky? Tam se to řešilo. /Jestli ho máš ráda, tak tě to bolet skoro nebude.;)/

Nikam nespěchej, až to bude opravdu z lásky, bude si toho partner velice vážit. A vůbec nejsi stará, znala jsem panny třeba i kolem 25 let. Je to pro Tebe spíš plus, než mínus. Jaga.

bulh
hodnocení

2x

A ty těm pipinám musíš vykládat, že jsi ještě panna? Jinak strach a stud by si měla mít, kdyby o tebe nebyl zájem. Ale ten je, jak píšeš.

ladycat*
hodnocení

0x

Jste ještě hodně mladá. Máte spoustu času před sebou. Takže není pozdě! Soustřeďte se na přátelství (i s muži), z toho pak jednoduše může vzniknout vztah. Netlačte na pilu, prostě si užívejte mládí.

To, co si myslí/dělají kamarádky, vám může být jedno. Stejnak si 3/4 z nich vymýšlí. *smich*

Budete s tím správným klukem, tak na žádný strach a bolest nebudete myslet. Kdyby to bylo opravdu tak nepříjemné, tak by nikdo nesexoval, no ne?

profik
hodnocení

0x
Az si najdes toho praveho bude jedine rad ze si panna, jestli chces zapusobit na holky tak si asi vymyslej.

mak*
hodnocení

0x

Než prostě podržet, abys o to přišla, to je lepší se o to připravit sama nebo požádat gynekologa. Není to ta romantika, ale zas se nemusíš bát bolesti.

neeticke
Gynekolog nenarušuje panenskou blánu, bylo by to neetické. Pouze u výjimek, kdy je nutný lékařský zákrok, který nejde udělat jiným způsobem. Pak take, když je blána anatomicky příliš tuhá a brání průniku, což se téměř nevyskytuje.
Hymen si můžeš narušit sama, při zasunutí více prstů dovnitř nebo vložením něčeho dovnitř (vibrátoru apod.) Dalo by se říct, že je žena panna, dokud neměla pohlavní styk s mužem, i když si již panenskou blánu porušila.
neeticke
Homosexuálky nepotřebují muže a zařídí se samy

hodnocení

0x

Myslím si že ne. Mít sex jen proto, aby jsi už nebyla panna, to není dobře. Svoje poprvé by jsi měla mít s někým, koho máš moc ráda. Sex není jako nějaká soutěž. Není podstatné, jestli je něčí poprvé třeba v 19, nebo třeba ve 20.

anonymka
hodnocení

0x
Zdravím..mě je 24 a měla jsem sex už dvakrát..ale ani jednou mě to nebavilo nic jsem z toho neměla..pravda je že jsem ani jednoho nemilovala ..ale chtěla jsem to skusit . No teď nikoho nemám ale ujasnila jsem si moje priority ..kluka až za pár let ..teď si plánují budoucnost..a vztah prostě neřeším..takže jeslti budu mít kluka v 27 28..myslím ideální věk..

Anonymko, pokud někdy budeš chtít děti, tak je pozdě začínat nějaký vážný a dlouhotrvající vztah až v 27 nebo 28 letech. Pokud nechceš nikdy děti je to cajk. Ale uvědom si, že dítě asi nebudeš chtít mít jen tak s někým. Takže to bude chtít třeba rok spolu randit. Pak spolu možná budete chtít začít žít, než si to sedne, tak to taky bude pár let trvat. No, takže reálně byste se mohli začít pokoušet o dítě třeba v 35ti? Vem si, že pokoušení o dítě, to může být "upečené" hned, nebo můžete péct třeba 3 roky, a první dítě mít v 38 letech? To už bude dost rizikové.

Uvědom si, že mít kluka je něco jiného, než mít muže, se kterým chceš strávit zbytek života a mít s ním děti.

anonymka
Přečtěte si komentář od Joudic..

Tak já toho pravého našla v 26ti, a právě proto to píšu, kdybych ho potkala už ve 20ti, tak jsme nemuseli řešit, že teď spolu teda budeme bydlet, předělávat bydlení, a prostě projít všechny fáze vztahu, abychom mohli mít děti. Cítím, těch pár let, řeknete se, csss, čtyři roky, to je nic, ale kdybych začala s hledáním jeho, a najitím už daleko dříve, tak by to bylo vše jednoduší, takhle budu ráda, jestli stihnu mít děti do 35ti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]