Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezdravý vzhled očí

Od: zuzana* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, již delší dobu jsem zpozorovala že moje oči nemají zdravý vzhled. Chtěla bych se zeptat zda-li by někdo nevěděl co s nima mám? Přijde mi ze je mam nateklé. Jedno oko mám jaksi divné a má jiný tvar. Vidím dobře, čas od času mi oči slzí a spím tak 10 hodin..
Nezdravý vzhled očí

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Milá Zuzanko! Máte "pěkné" oči a místo hovadin byste se měla věnovat nějaké dobrovolnické činnosti nebo tak. Navíc si myslím, že to nejsou vaše oči a jen se nudíte a otravujete. Jděte raději sbírat odpadky nebo pomáhat seniorům.

hodnocení

2x

Takhle nádherné oči jsem dlouho neviděla :)
Vy musíte být krásná.
Nic oteklého na nich nevidím.

figurek*
hodnocení

1x

Mám dvě dobré zprávy, oči máte zdravé a těhotná nejste. To poznám taky. :)

Moje rada : Přestaňte se pozorovat nebo na sobě najdete defektů celou řadu.

hodnocení

1x

Opravdu krásné oči a vypadají zdravě. Nikdo nemá obě oči stejné, ani jiný párový orgán ani stejné poloviny tváře nebo těla.

hodnocení

1x

Neblbněte, prosímvás.

poradte.cz/...

hodnocení

1x

Já mám pocit, že to jsou oči kluka. ;)

A když jsem si rozklikla odkaz "inzinýrky", tak jsem o tom skoro přesvědčená.:)

zuzana*
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Mám ještě druhy dotaz, jaký tvar mám očí?

zezulka
hodnocení

0x

Jedno oko vypadá jako trochu nastínované, asi aby vypadalo nemocné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]