Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pitný režim

Od: ahojky* odpovědí: 10 změna:

Je mi 14 let a jsem dívka. Je 16:16 a vypila jsem do této doby 800 ml. Je to hodně, málo nebo tak akorát?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Nevíme.

To záleží na tolika faktorech, že žádný "správný" a "jednoznačný" údaj neexistuje.

Máte žízeň? Pak je to málo..Žbluňká Vám v žaludku? Pak je to moc. Cítíte se dobře a nic Vám nechybí? Pak je to "akorát".

hodnocení

2x

Pít hodně je dnes móda. Za mého mládí jsme pili, když byla žízeň a bylo to ok. Žádné 2 l denně. A dokonce si vzpomínám, že na dovolených u moře jsme nepili skoro vůbec, valuty byly na příděl a rádi jsme je utratili za jiné věci než pití.

Přitom u moře se pít má hodně. Aspoň nám to říkala delegátka. Ale že máme jíst hodně, to neříkala. Ale skoro všichni si nandají hodně jídla. Je tolik jídla, že je mi až špatně z toho splacani.

hodnocení

2x
Záleží na tom, co piješ. Nejlepší je voda, pak čaj, minerálka. Limonádu pij nejmíň.

fugass*
hodnocení

1x
Pijte když máte žízeň. Ráno vypiju sklenici hned, bez pití mě bolí hlava. Ty výpočty jsou na nic. Nejlepší je célebrita všude chodící s vodou nejlépe z ledovce. 3L za den jsou taky nesmysl. Když dělám něco náročného, tak 3L mam tak na 3hod. A aplikaci na to? A na hlad máte taky aplikaci?

lipanek
hodnocení

0x

Možná to úplně stačí. Započítat musíte i obsah vody v potravinách /polévce, zelenině, ovoci apod./ které jste doteď snědla.

sametka
hodnocení

0x

Záleží i na tom, jestli jste byla v sauně či nevykonávala těžkou fyzickou námahu, při které se potila.

jn
hodnocení

0x
Doporučuji stáhnout si aplikaci "Pitný Režim - Hydro Coach". Tam zadáš informace a přesně ti to vypočítá, kolik bys toho měla za den vypít.

ema
hodnocení

0x
Hodně to určitě není. Já denně vypiju minimálně 2 litry čisté vody. Ale záleží urcite jak travis den, jestli je horko, ale taky určitě na tvém osobním pocitu a potřebě.

jbfds
hodnocení

0x
To se nedá říct. Když jdu teď ven cvičit, dám těch 800 ml za hodinu. Když je zima a ležím doma na gauči, stačí mi to na půl dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]