Nejste přihlášen/a.
Na youtube je plno video receptů.
Je to vždycky základ kvásek, mouka, voda, sůl, přidat můžete - cukr, ocet, vařená brambora, kmín, osmažená cibule, větší lžička ghí, římský kmín, olej, semínka atd.
Já Vám recept nedám, protože dělám všechno v míse od oka.
Co doporučím, tak jsem koupila Bio špaldová, celozrnná mouka hladká - pernerka . Nikdy jsem ji tam neviděla, tak jsem ji minulý týden na zkoušku koupila a zadělala na chleba, přidala jsem tedy ještě pár lžic polohrubé obyčejné mouky a jenom párkrát vymíchla vařečkou, nakynout, udělat šišku, znova kynout a ten chleba lepší nekoupím, nemá chybu, nádherná, chlebová, hutná struktura, mechová, až mě to udivilo, když nebyla použita žitná mouka.
Takže ta mouka bude i další, měli tři druhy a byla do 30 Kč, snad ji ještě budou mít, určitě zkusím perník, ten bude asi z té zdravé mouky vynikající.
Jinak jsou doporučené různé díly žitné a další mouky, třeba právě té špaldové celozrné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.