Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi někdo prosím pomoct. Mám kamaráda kterému se dlouho líbím ale on ví že mám kluka,i se s ním bavil a trochu se ho bojí. Ale když tam není můj kluk tak se snaží mě sbalit. Včera jsme byli venku a on mi chtěl dát pusu i když věděl že mám kluka. Nevite někdo jak se mu mám znechutit aby mě nechal.
On se mého kluka bojí ale stejně to dělá.
Dovolí si jen tolik kolik mu sama dovolíte. Pokud o něho nestojíte, dejte mu to rázně najevo. Pokud Vám jeho zájem dělá dobře, pak ho v jeho snaze nejspíše podporujete. To, že máte kluka ještě neznamená, že Vám zájem druhých nedělá dobře..Tak si dejte pozor na signály které směrem ke kamarádovi vysíláte..
Zdravím. Dělá to na mně dojem, že jsi sama ze sebe tak nadšená, že o tebe stojí 2 kluci, že to potřebuješ všude prezentovat. Ale větší úspěch se svým vytahováním budeš mít mezi puberťáky. Tady jseme samí dospělí lidi, tak to spíš vyvolává kroucení hlavou. O koho nestojím, s tím nikam nechodím, k němu domů už vůbec ne. Vedle koho se chovám povolně, ten se ke mně bude chovat přesně podle toho. Zákon akce a reakce. Ida
Když někoho nechci, tak se s ním nebudu chodit promenovat. Nechápu proč s ním chodíte na procházky a nevyprávějte, že Vás máma s jiným klukem ven nepustí. Kdybyste mu dala opravdu najevo, že o něj nestojíte, tak by si nedovoloval. Jenomže to Vy určitě neděláte, protože se Vám to líbí. A jestliže se s Vámi chtěl líbat i přesto že ví, že máte jiného kluka, tak si určitě myslí, že byste si dala říct. Jinak by to nezkoušel.
Tak si najdi kamarádku-y holku-y.
To jsou jenom výmluvy, že matka nikam jinam nepustí.
Spíš Ti to dělá dobře, že mají kluci o tebe zájem, zahráváš si s ním.
Pokud jsi mu už řekla, že si tohle nesmí dovolovat, a on nepřestává, tak se s ním přestaň stýkat. Nic jiného na tohle není.
Pokud to nedokážeš, tak všechny rady jsou nanic.
On k Tobě něco cítí a něco doufá třeba později, a zatím se s tím pere.
On je slabší, ty musíš být ta silnější, pokud ho opravdu nechceš a nenavštěvovat ho.
Vidím, že ti lichotí mít záložní "lásku" (komu ne a pokec se spřízněnou duší také není k zahození) a po nás chceš nějakou radu. Jediné co ti zbývá je sdělit kamarádovi, že není úplně tvůj typ, že se s ním dobře bavíš, ale víc ať nečeká. Můžeš tomu tvému kamarádovi "dohodit" i nějakou kámošku (ať s ní pokecá teď v době "karantény" třeba po Facebooku apod.). Třeba se trefíš do jeho vkusu a budeš mít na chvilku klid..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.