Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám znechutit klukovi kterému se líbím

Od: anonymous* odpovědí: 19 změna:

Mohl by mi někdo prosím pomoct. Mám kamaráda kterému se dlouho líbím ale on ví že mám kluka,i se s ním bavil a trochu se ho bojí. Ale když tam není můj kluk tak se snaží mě sbalit. Včera jsme byli venku a on mi chtěl dát pusu i když věděl že mám kluka. Nevite někdo jak se mu mám znechutit aby mě nechal.

doplněno 08.04.20 11:29:

On se mého kluka bojí ale stejně to dělá.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prestik*
hodnocení

4x
Snaž se mu vnutit Strážnou věž. *placni*
fugass*
A nebo že tvůj nejlepší přítel je Aštar Šeran. *placni*
refresher.cz/...
10.04.20 09:30

:-D

hodnocení

4x

Dovolí si jen tolik kolik mu sama dovolíte. Pokud o něho nestojíte, dejte mu to rázně najevo. Pokud Vám jeho zájem dělá dobře, pak ho v jeho snaze nejspíše podporujete. To, že máte kluka ještě neznamená, že Vám zájem druhých nedělá dobře..Tak si dejte pozor na signály které směrem ke kamarádovi vysíláte..

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Dělá to na mně dojem, že jsi sama ze sebe tak nadšená, že o tebe stojí 2 kluci, že to potřebuješ všude prezentovat. Ale větší úspěch se svým vytahováním budeš mít mezi puberťáky. Tady jseme samí dospělí lidi, tak to spíš vyvolává kroucení hlavou. O koho nestojím, s tím nikam nechodím, k němu domů už vůbec ne. Vedle koho se chovám povolně, ten se ke mně bude chovat přesně podle toho. Zákon akce a reakce. Ida

hodnocení

2x
Dát si na ex půl litru vodky a pak ho pořádně poblít :-D
anonymous*
hodnocení

bych umřela*smich*

tykadl
hodnocení

2x

Chováš se prostě tak, že si to k tobě dovolí. Kdyby si byla rázná a fakt si to nepřála, tak máš pokoj. Zná tě a ví, že se mu nic nestane.

nov
hodnocení

1x

Vlepila bych mu facku. Pochopí to hned (pokud není úplný deb.l).

Proč s ním chodíte sama ven bez vašeho kluka?

anonymous*
hodnocení

Protože když je ta karanténa tak mě máma pustí jenom k němu

hodnocení

1x
A co si ho jen prostě nevšímat a ignorovat ho no a pokud bude dotěrnej tak poprvý mu slušně říct že nemáš zájem a podruhý ho bud poslat přímo do prd..e nebo kopnout mezi nohy

ladycat*
hodnocení

1x

Narovinu mu řekni, že o něj nemáš zájem. Je to opravdu tak těžké? *zed*

Rady o prdění a krkání opravdu nejsou vtipné - jste snad 12-leté děti?

hodnocení

1x

Když někoho nechci, tak se s ním nebudu chodit promenovat. Nechápu proč s ním chodíte na procházky a nevyprávějte, že Vás máma s jiným klukem ven nepustí. Kdybyste mu dala opravdu najevo, že o něj nestojíte, tak by si nedovoloval. Jenomže to Vy určitě neděláte, protože se Vám to líbí. A jestliže se s Vámi chtěl líbat i přesto že ví, že máte jiného kluka, tak si určitě myslí, že byste si dala říct. Jinak by to nezkoušel.

slon
hodnocení

0x

Nacpi se fazolačkou a brokolicí a až tě bude dobývat, tak si řádně prdni. Jestli není úchylák, tak to vzdá. Jo, a ještě bych to podpořil konzumací ředkviček a hlubokým říhnutím.;)

joudic*
hodnocení

0x
vetsinou dobre funguje to rict stavajicimu partnerovi, navic tohle nikdy nebyl zadny kamarad, je jasne, o co mu slo uz od zacatku, a o co mu pujde celou dobu, nechapu proc se s nim stykate, kdyz uz s nekym chodite.

anonymous*
hodnocení

Porotože je to můj kamarád se kterým chodím do školy

lipanek

Tak si najdi kamarádku-y holku-y.

To jsou jenom výmluvy, že matka nikam jinam nepustí.

Spíš Ti to dělá dobře, že mají kluci o tebe zájem, zahráváš si s ním.

Pokud jsi mu už řekla, že si tohle nesmí dovolovat, a on nepřestává, tak se s ním přestaň stýkat. Nic jiného na tohle není.

Pokud to nedokážeš, tak všechny rady jsou nanic.

On k Tobě něco cítí a něco doufá třeba později, a zatím se s tím pere.

On je slabší, ty musíš být ta silnější, pokud ho opravdu nechceš a nenavštěvovat ho.

olinl
hodnocení

0x

Vidím, že ti lichotí mít záložní "lásku" (komu ne a pokec se spřízněnou duší také není k zahození) a po nás chceš nějakou radu. Jediné co ti zbývá je sdělit kamarádovi, že není úplně tvůj typ, že se s ním dobře bavíš, ale víc ať nečeká. Můžeš tomu tvému kamarádovi "dohodit" i nějakou kámošku (ať s ní pokecá teď v době "karantény" třeba po Facebooku apod.). Třeba se trefíš do jeho vkusu a budeš mít na chvilku klid..

hodnocení

0x
Prostě ho rázně odmitněte. Nejde o to, co dělá nebo zkouší on, ale Vy sama mu musíte dát najevo, že ho nechcete. Nebo s ním nechoďte ven. Nebavte se s ním, ignorujte ho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]