Jako holka jsem vyslechla návod, povařit ořechové listí a vývarem obarvit vlasy na hnědo. Tak jestli máte v okolí ořešák, můžete dělat pokusy. Ale upozorňuji, že sama jsem to nikdy nevyzkoušela, ani nikoho takového neznám.
Za pokus to stojí a rozhodně si neublížíš tak, jako s těmi chemickými srágorami. Je jen otázka, kolik mytí ti ta barva vydrží. Mně zbarvení kafe drží i na nerezových lžičkách. Za mně je tato barva vlasů prostě úžasná.
Kávou se opravdu dají ztmavit vlasy.A vcelku jednoduše. Mám světlounké blond a barvila jsem kávou nebo čajem. Chytlo to normálně. A co je důležité- bez chemie. Je důležité nechat kávu působit cca hodinu,klidně i déle. A pokud po prvním nanesení nebude výsledek tmavý tak, jak jste si představovala, můžete postup opakovat.
Je to vcelku jedno. Důležité je, že káva musí být silná. Může být silná bez logru. A poté se může přidat při barvení i lžička čerstvého. Vím, že si děláte srandu,ovšem opravdu to funguje. Ne vše,co je chemické, funguje vždy lépe a ne vše, co je přírodní, nefunguje.
Ja to zkousela, ale zmenu jsem nezaregistrovala. Mam ale vlasy tmavsi spinavou blond. Navic dost tvrde. Tehdy jsem nekde cetla, ze docilim nadechu do rezata. Urcite to muzete zkusit, aspon je to prirodni. Ja chemicke barvy nesnasim. Mam hodne vlasu. U kadernika me barveni stoji desne penize a pri domacim barveni mi to blbe chyta, mam to flekate. Navic pri predstave co je to za svinstva. Presla jsem na barveni hennou, to je taky prirodni a jsem moc spokojena. Postupne mi vlasy trochu ztmavly a mam je krasne do rezata. Plno lidi mi barvu chvali. Obrovska vyhoda je, ze barva pusobi prirozene, nic neflekati atp. Trochu nechapu ten posmech tady...
liska5
Existuje přírodní kosmetika KHADÍ, která nabízí rostlinné barvy na vlasy 10 odstínů, z toho dva na bázi henny, ...ale i šampony, vlasové i pleťové oleje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.