Klasika - marmeláda, občas i čokoláda, ale musí to být Nutella. Nejsou špatný se skořicovým cukrem, kterej se dá ještě nadstavit normálním cukrem. Šlehačka a ovoce k tomu je TOP, ale málokdy nám vydrží čerstvé ovoce (jahody apod.), aby šly k palačinkám
Srolovat s marmeládou, naskládat do pečící misky, pekáče...a zalít tvarohem s trochou cukru a rozinkami. Zapéct, teplé polít smetanou a to je takovej mazec.
Se špenátem. Taky jsme je naplnili už ochuceným hotovým špenátem. Udělali z tenkých palačinek takové kapsy, obalili ještě ve vajíčku a strouhance a osmažili.
Momentálně ujíždím na marmeládě (džemu?) z Lidlu. Pomeranč. Je tedy hodně sladká, tak stačí trocha. Když je nouze, v mističce smíchám cukr s holandským kakaem a do toho si srolovanou palačinku namáčím. M.
Zdravím. U nás se jedí nasladko, posypané cukrem se skořicí, složené na čtvrtiny a polité teplou omáčkou z kompotové šťávy či domácího sirupu => zahuštěnou povařeným pudinkovým práškem. Loni jsem si napěstovala fůru fialek a udělala z nich sirup. Z nich omáčka je k palačinkám skvělá a krásně voní (fialkově). Když mám doma šlehačku, ozdobím navrch šlehačkou. Rodina je moc spokojená. Vnučka zve kámošky na fialkovou omáčku, a to nestíhám opékat. Tak když se letos vydaří fialky, udělám zas ten sirup. Ida
klasika merunkova marmelada a poprasit cukrem mouckou, a kdyz jsem byl rozezrany, tak jsem jeste uvaril tuzsi puding jako pokus a vubec to nebylo spatne. Ale vsechny takove ty nacancane v hospode a nacpane vsim moznym, tak doslova musim odvracet zrak, kdyz si to nekdo objedna, protoze me lehce natahuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.