Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Palačinky - s čím?

Od: alpalacinko odpovědí: 27 změna:

S čím máte nejraději palačinky (nasladko)?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Marmeláda, tvaroh, povidla, povidla s mákem, s máslem a cukrem. S medem mi moc nevyhovují.

hodnocení

4x

Tvaroh vede *palec*
Spojuji tak nedobré sacharidy s dobrou bílkovinou.
Jo a samozřejmě s ovocem ( jahody, borůvky, maliny ).

rorschach*
hodnocení

3x

Palačinky jím jedině s jahodovou marmoškou (jiná mi nejede) nebo jen samotné. Stočím, šlohnu, zdrhám.

iv®
hodnocení

2x
U nás vede domácí meruňková marmeláda nebo tvaroh ušlehany s cukrem...

hodnocení

1x

Nutela taky není špatná.

Mám raději holé nebo s jahodouvou či malinouvu marmeládou.

K nutelle ideálně přidat nastrouhaný banán ;)
Taky je dobrá kombinace nutella a na ni meruňková marmeláda, která je trochu kyselá.

To už je na mě moc "heavy duty" v žaludku :)

hodnocení

1x

Klasika marmeláda, nebo:

vyšlehaný tvaroh + rozinky / hroznové víno
javorový sirup
nutela / čokoláda
oříšky
různé kombinace výše popsaného :)

a posypat trochou moučkového cukru

schimpy
hodnocení

1x
Klasika - marmeláda, občas i čokoláda, ale musí to být Nutella. Nejsou špatný se skořicovým cukrem, kterej se dá ještě nadstavit normálním cukrem. Šlehačka a ovoce k tomu je TOP, ale málokdy nám vydrží čerstvé ovoce (jahody apod.), aby šly k palačinkám :)

pb®
hodnocení

0x
S povidly a hořkou čokoládou, navrch šlehačka. Ale spokojím se i s cukrem a skořicí, javorovým sirupem.

ladycat*
hodnocení

0x

Čerstvé ovoce + bílý jogurt. Pak někdy Nutella nebo Nugeta.

hodnocení

0x

Máme rádi s tvarohem a marmeládou současně. U dcery se jedi se šlpenátem.

hodnocení

0x

Pěkný den,

s marmeládou nebo s tvarohem o ovocem. Nutella je na mě třeba moc sladká.

athenaise*
hodnocení

0x

po upečení posypu skořicovým cukrem a jím srolované a namáčím je do zakysanky :)

fugass*
hodnocení

0x
Srolovat s marmeládou, naskládat do pečící misky, pekáče...a zalít tvarohem s trochou cukru a rozinkami. Zapéct, teplé polít smetanou a to je takovej mazec.

liska5
hodnocení

0x

Se špenátem. Taky jsme je naplnili už ochuceným hotovým špenátem. Udělali z tenkých palačinek takové kapsy, obalili ještě ve vajíčku a strouhance a osmažili.

etana*
03.04.20 20:32

nasladko:))

liska5

Tak sladkej špenát určitě né, naopak pěkně česnekovej.

Jestli palačinku nasladko, tak s kompotovejma borůvkama a se šlehačkou. Nemám ráda příliš sladkou náplň.

hodnocení

0x

S mámtěrádou, nejlepší je domácí meruňková a pak rakytník, na tom ujíždím.

fugass*
To je vona. Domácí meruňková, jemně kyselá.

misaki*
hodnocení

0x

s čokoládou :DDD

lee*
hodnocení

0x
Psala jsem tu nedavno - pomazanka Lotus. Neni tak moc sladka, krasne se roztece, na to kopecek zmrzky (karamel, vanilka, arasidy)

hodnocení

0x

S nutellou - ale jen slaboučkou vrstvu! - a čerstvými jahodami.

72mona3*
hodnocení

0x

Momentálně ujíždím na marmeládě (džemu?) z Lidlu. Pomeranč. Je tedy hodně sladká, tak stačí trocha. Když je nouze, v mističce smíchám cukr s holandským kakaem a do toho si srolovanou palačinku namáčím. M.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. U nás se jedí nasladko, posypané cukrem se skořicí, složené na čtvrtiny a polité teplou omáčkou z kompotové šťávy či domácího sirupu => zahuštěnou povařeným pudinkovým práškem. Loni jsem si napěstovala fůru fialek a udělala z nich sirup. Z nich omáčka je k palačinkám skvělá a krásně voní (fialkově). Když mám doma šlehačku, ozdobím navrch šlehačkou. Rodina je moc spokojená. Vnučka zve kámošky na fialkovou omáčku, a to nestíhám opékat. Tak když se letos vydaří fialky, udělám zas ten sirup. Ida

lidus*
hodnocení

0x

Já zakysaná smetana nebo jen cukr, manžel tvaroh nebo marmeláda.

joudic*
hodnocení

0x
klasika merunkova marmelada a poprasit cukrem mouckou, a kdyz jsem byl rozezrany, tak jsem jeste uvaril tuzsi puding jako pokus a vubec to nebylo spatne.
Ale vsechny takove ty nacancane v hospode a nacpane vsim moznym, tak doslova musim odvracet zrak, kdyz si to nekdo objedna, protoze me lehce natahuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]