Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jockstrapy - jak se vám líbí, zkušenosti?

Od: helena* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

zajímal by mne váš názor na pánské spodní prádlo jockstraps nebo někdy též jocksy či jockstrapy. Viz

google.com/...

Mě osobně tento typ prádla přijde poněkud zvláštní. Normální tanga nebo slipy jsou v poho, ale toto mi i z estetické stránky přijde divné. Nebo to má snad nějaké praktické výhody při nošení?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud vyberete správnou velikost jocksů,tak jsou velmi pohodlné. Poskytují volnost a dokonale se přizpůsobí všem pohybům těla. Nikde nic nemačká,neškrtí. Nosí je dost sportovců,třeba v atletice nebo v boxu jsou hodně rozšířené. Já mám takové holčičí. Ještě od bývalého, ten je nosil od jara do podzimu. Nemohl si je vynachválit.

pitaa
hodnocení

0x

Na sport jsou suprové, nosím do posilovny nebo v létě ven a perfektní. Už jsem je u pár lidí viděl, dost se rozšiřují.

motak
hodnocení

0x
pokud se chystas do modre ustrice tak v pohode...

tomx
hodnocení

0x
Je to super prádlo rád je nosím. Ale do šatny se stydím a dávám si bacha aby mi nebyly vidět. Přivítal bych jejich větší komerčnost a popularitu (ale to už se asi pomalu děje).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]