Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
znám rozdíl mezi olivovým olejem a dobrým olivovým olejem, který jsme si nechali vozit z malé farmy z Itálie. Ten rozdíl co jsem do té doby znal z obchodů byl propastný.
Nikdy jsem se neodvážil na olivový extra panenský olej. Měl jsem jeden nedobrý který chutnal jak zatuchlá borovice.
Jaká se správná chuť olivového extra panenského oleje?
Jakou značku byste zvolili?
Casalbert
Franz Josef Kaiser
Monini (ten je podle mě hnusný, ale jsou to roky...)
Marks & Spencer
Lozano
Borges
Uvádím jen značky, které mám na výběr. Prosím doporučte. Díky!
Oleje střídám, nejčastěji jsem měla malou lahvičku značky Borges. Chuťově mi vyhovoval, dokud jsem nepoznala portugalský Vale Barquieros. Za mne top. I samotný jen tak na lžičku. Není kyselý ani nesmrdí tukem. Teď mám španělský Ondoliva, dá se použít do salátů, žádná tragédie... ale ten už nikdy víc. Všechny extra virgin.
Zdravím.
Také jsme si vozili léta z Itálie.
Momentálně kupuji SAN FABIO.
Je opravdu dost kvalitní, doporučuji
Jinak, tady máte test.
tn.nova.cz/...
Olivový olej je obrovký kšeft a byznys.Viděl jsem 2 hodinový pořad na německé televizi jak se to pančuje a co se dělá za prasárny.ale opravdu ve velkém za velký peníze.
To co je u nás běžně v obyčejnýh obchodech nemá moc bohužel s kvalitním olivovým olejem moc společného.Ale zase na druhou stranu se dostat k tomu kvalitnímu je problém.A k tomu nejlepšímu se nedostaneme nikdy to zustava v domovině u výrobcu pro sebe.
Takže je potřeba zkoušet něco si přečíst.Vyzkoušel jsem toho dost běžně co je v obchodech je opravdu o ničem.Nejlepší za moje ochutnávací období co jsem poznal a zkoušel a kupuju je AGIA TRIADA natives olivren ol.
Vybornej recenze taky chvála.Určitě to není TOP ale vedle nešlápnete v porovnání s tím co se válí v obchodech v regáleh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.