Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
má prosím někdo zkušenost? Našli jsme knížku tak sto let starou, možná i déle, kde jsou babské staré rady jak trvale v domácím prostředí odstranit chloupky na celém těle (kdekoliv je potřeba), jsou tam následující recepty:
1. Mravenčí olej + citronová šťáva - namazat části těla kde se chceme zbavit ochlupeni, nechat 15 minut působit a smyt teplou vodou, opakovat třikrát týdně po dobu jednoho měsíce
2. Roztok Rivanol 0.1 - mazat každý den po dobu dvou týdnů ( nechat působit 10 minut a opláchnout)
3. Rozdrcené piniove oříšky (včetně skořápek) a trocha horké vody - mazat, nechat působit a smyt.
4. Semena kopřiv + olivový olej (nechat měsíc luhovat) a poté mazat místa k odstranění chloupků.
5. Citronová šťáva a med - nanášet 2x týdně na 15 minut a smyt
6. Soda (lžíce) do sklenice horké vody, nechat vychladnout a potírat mista, nechat přikryté 10 hodin působit a smyt. Opakovat týden v kuse.
7. Lžíce kávy, lžička sody trochu vody, kaši nanést vetřít a smyt. Každý den po dobu do jednoho měsíce
8. Lžíce mletých vloček, dvě lžíce citronové šťávy, lžička medu. 2-3 x týdně na 15 minut a smyt.
Tyto rady jsme našli, má někdo zkušenost s něčím takovým?
Pěkný den,
nic z toho neznám. Zkoušela jsem epilátor,bolest mi nevadila,ale kratší chloupky mi neodstranil. Takže na nic...Zůstala jsem u klasického holení. Sice ten efekt není dlouhodobý a musím se holit často,ale je to celkem rychlé,levné...a účinné
To já osobně holim, občas depilační krém a přemýšlím a koupi levnějšího ipl (na zkoušku)
Ptala jsem se za svou kamarádku, která toto našla a bohužel těžce snáší bolest a žiletky ji nedělají dobře. Tak přemýšlela o přírodní cestě. I tak ono na každého působí něco jiného, zkusit může dle mého názoru určitě to neublíží, max to neudělá nic jen chtěla více názorů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.