Zdravím vsechny, chtěla bych se zeptat, pred cca dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci a začali jsme s přítelem pouzivat kondom. Nikdy nám neselhal a neměli jsme žádné problémy. Po vysazení prisly měsíčky úplně normálně, ale byly hrozně silné, nikdy předtím jsem takhle silnou menstruaci neměla. Vím, že párkrát před stykem byl přítel ve mně bez kondomu, ale jen opravdu při kraji a vždycky "nasucho", dlouho před stykem. Teď čekám na druhé měsíčky v pořadí od vysazení a už mam den zpoždění? Myslíte že bych mohla být těhotná? Jsem z toho zoufalá. Předem děkuji za všechny rady a mějte se krásně.
Zdravím. Jeden den zpoždění nic neznamená. Cyklus se může opozdit i díky nachlazení, stresu, změnou prostředí atd. Pro svůj klid si můžete udělat těhotenský test doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.