Základ je ostrá žiletka, ideálně s páskem Aloe Vera. Co se týče gelu nebo pěny, nejvíc se mi osvědčil gel na holení, co používá přítelkyně, je to obyčejný gel z DM, ale díky němu je pohyb po pokožce daleko hladší, než s pěnou
Já nevím, jestli jste kluk nebo holka já to dělám již léta dle osvědčeného způsobu- nejprve jemný peeling ( jestli jste kluk,tak se nesmějte a udělejte si ho taky ),dále není dobré holit se hned- je lepší až po pár minutách ve vodě, dále holit správným směrem, já používám chlapské Gillette s výměnnými hlavicemi- ostrost je základ .A používám gel. Značka u mě nehraje roli,občas dražší a občas úplně obyč . Také je lepší holit večer a ne ráno. A po ukončení prace nanést zklidňující krém nebo mléko.
jkjk
Dekuju ti moc. jsem holka (16 let) nevím zda je na holení dole moc mrzo, ale cítím se líp
ostra 3brita ziletka treba gillette blue III (parkrat jsem v nouzi musel koupit i damske ziletky a prislo mi, ze jsem ziletku v pulce holeni mohl tupou vyhodit), a samozrejme holit nasucho, ke vsemu tak mlada v 16, a nebudete mit ani jeden pupinek, radost pohledet. Jsem mnohem starsi a holim se dole nasucho dosud a kazda pritelkyne to hned odkoukala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.