Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem matkou dvou dětí. Poslední dobou mi vrtá hlavou taková otázka už nejspíš nebudu chtít další dítě a tak přemýšlím na možnostmi ochrany, aby nedošlo k dašímu těhotenství. V mládí už jsem dlouho brala pilulky proti těhotenství, které bych teď brát nechtěla. Na internetu jsem vyčetla ještě variantu podvázání vaječníků, tato metoda mě zaujala akorát nevím jestli bych byla ochoná dát do toho tolik peněz. Poslední variantou mě napadl kondom,avšak bych řekla,že styk s ním ztratí pro ženu své kouzlo i ze strany partnera. Další vyrianty mě tolik nenadchly např. tělístko, atd---
Můj dotaz tedy je, pro maminky, které už mají děti a další nechtějí. Jak jste vyřešily ochranu před dalším těhotenstvím.
Chtěla bych si udělat celkový pohled na věc, jak to nejobvykleji je řešeno.
Děkuji za veškeré typy a přeji hezký zbytek dne
Při plodných dnech kondom nebo sexuální abstinence a při neplodných dnech přerušovaná soulož - pro lidi, kteří měli problém s početím, i když se o to intenzivně snažili + v kombinaci s vyšším věkem obou partnerů, kde už i samotný věk může být antikoncepcí, je to myslím ideální řešení. U mladých lidí a u ostrostřelců, kterým vždy těhotenství vyšlo na první pokus, ovšem nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.