Dobrý den, chci se zeptat. Z ničeho nic během pár dní se mi úplně vyplnili prsa, jakoby "nalili". Jsou trochu bolestivejsi při zmáčknutí, o 1 číslo se snad zvetsili( už mám snad G) a jsou po zmáčknutí plná,"pevná". Těhotná nejsem, dostala jsem menzes. Mám syna, ale už 2 roky nekojím. Akorát jsem teď v poslední době měla chutě, tak jsem si dopřávala trochu sladkého, jinak nic. Čím to prosím může být? Tehotensky test jsem si před 2 dny dělala a byl negativní. Děkuji
Nemyslím si, že by to bylo tím, ale cukrem zvýšíte zavodnění těla. Pokud jste dlouhodobě měla malý příjem cukru vč sacharidů(!) a skokově jste ho navýšila tělo nabylo vodou. Ale moc tomu nevěřím.
Laicky bych řekl, že jak jíte sladké, tak jste hodně přibrala. A jak jste přibrala, tlačí vás vaše najednou malá kůže. Nebo by to mohlo být něco, co by mohl vědět doktor.
Před menzes většině žen je malá sukně a podprda. Je to tím, že tělo zadržuje vodu. A také z toho bolívá hlava, protože mozkové pleny jsou plné vody a tlačí na mozek. Takže je dobré, v této době, vypít urologický čaj. Žádné tablety nebo léky, mohla byste si rozhasit ionty a nerosty. Jen čaj nebo to o čem víte, že působí močopudně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.