Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nábytek světlý z ikei

Od: nelaamican* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,nikde nemužu najít název toho uplně světlého nábytkus ikei nejsem si jistá zda se vůbec ještě prodáva,myslim,že ne. Nevíte jak se jmenuje?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Asi bychom i vědět mohli, ale "ten úplně světlý nábytek" je polovina sortimentu. A tak dobří zase nejsme. Nesvětlejší nábytek, který si pamatuju, je Kallax (knihovny nebo úložné prostory), Melltorp, Linnmon, Micke (stoly). Z dětského nábytku Stuva. Co se už určitě ale neprodává je knihovna Laiva, ale ta se myslím nedělala v bílé.

nelaamican*
hodnocení

Laiva to je ono děkuju

*palec* Není zač. Jsou to super knihovny, sama mám jednu doma a jednu v kanceláři.

lipanek

Píšete, že Laiva se nedělala v bílém provedení.

A že už se stejně nevyrábí.

Našla jsem Laivu břízu /světlá béžová/, knihovna za 449,- Kč a třeba na čerňáku jich mají na skladě 36 kusů.

Jestli tedy netoužíte ještě po nějaké jiné stejného jména.

Lipánku, fakt? To koukám. Ale je možné, že jsem sháněla tu tmavou. Ta světlá se mi tolik nelíbí :-D

hodnocení

0x

Ty názvy nábytku jsou šílené. Švédsky, nezapamatovatelně. Pohledejte na netu katalog a tam najdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]