Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávka z eshopu Gate do ČR

Od: lea odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych si objednat zboží z eshopu Gate. Když už chci ale dokončit objednávku, zobrazuje se mi ve výběru jediné možné odeslání na Slovensko. Máte s tím někdo zkušenost? Budu moc ráda za případné rady. Děkuji, Lea:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Dobrý den. Já objednávám přímo na gate.shop.cz a tam je vše bez problémů. Nikdy jsem neměla potřebu objednávat z jiného jejich shopu..takže ani nevím, že jiný existuje;)
lea
hodnocení

To je zvláštní... Asi takový eshop dříve existoval, teď už ho nemohu najít. Fungují mi pouze tyto stránky: gate.shop/.... U toho mám právě tento problém...

To je přesně on, ten shop, ze kterého objednávám já. Dole je země odeslání a normálně uvedeno v základu Česká republika. Když chci změnit zemi pro doručení- jinou než ČR, tak to tam musím otevřít nabídku a vybrat. Ale z Německa jsem objednávala také, jen s tím, že v základu bylo uvedeno Německo a já to musela překliknout na ČR, aby to došlo k mamce.
lea
hodnocení

Moc Vám děkuji, už jsem na to přišla. Moc jste mi pomohla.:)

Tak to jsem ráda! Není zač *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]