Nejste přihlášen/a.
Přítel mi odmítá poskytovat sex, že prý je vystresovaný z nastalé situace okolo karantény. Už tak jsem podrážděná a teď ještě toto. Co byste radily?
Váš partner má strach, určitě bych ho nenutila, ale snažila se ho pochopit. Alespoň poznáte jestli se k sobě hodíte a budete si oporou v těžších časech, pro vašeho přítele. Každý je jinak psychicky odolný
Přítel není žádná mašina na poskytování sexu. Jestli chcete pravidelné poskytování sexu kdykoli si vzpomenete, budete si muset ještě několik (desítek) let počkat než budou na trhu sexuální roboti - ti vám budou permanentně k dispozici a budou vám bez odmlouvání poskytovat tolik sexu, co srdce ráčí
Je zajímavé, že když není v psychické pohodě žena, obvykle nikdo neřeší, že nemá chuť na sex. Ale běda, když je to opačně! Tak prostě má jiné myšlenky, nemá na to chuť, má strach a v konečném důsledku mu to asi ani nejde...
Já si s mým přítelem ani pusu nedávám, abysme to nechytli od sebe, kdyby náhodou... Lepší je prevence než pak litovat. Tak nejste asi jediná, kdo má takový problém. Musíte vydržet. Milence jiného bych neradila v této mimořádné situaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.