Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mladší bratr mého přítele

Od: xxx* odpovědí: 11 změna:
Zdravíčko.
Nechci Vás zde zdrzovat příběhem o tom, jak je můj stále ještě současný "přítel " agresivní z duvodu že hodně a často pije alkohol. Skoro vůbec není doma a pro flasku rumu by udělal cokoliv. Jsem s ním půl roku A ani nepočítám kolikrat už mi přišel domů pocurany, pomlaceny, bez telefonu, peněženky a hlavně bez peněz. S "přítelem" bydlím a odstěhovat se můžu až k prvnímu příštího měsíce. Přítel o rozchodu nechce ani slyset... ani o nepiti nebo tak. Je pak velmi agresivni. Tak zatim proste drzim usta a krok a tesim se az budu mit zase svuj klid.
Jeho mladší bratr se mi líbil od začátku. Ale nic v tom nebylo. Prostě peknej kluk. Časem jsem dostala možnost ho poznat a je tak jiný od mého stále ještě "přítele". Je spíš introvertni, víc udělá než řekne a hlavně nepije. Dá si 3 piva max. Viděl to u svého táty a bratra a hnusi se mu to. Všimla jsem si, že po mě také pokukuje.
A já jsem teď prostě zmatená. S přítelem už být nechci, šanci dostal více než dost a pořád vyhrává flaška... to vim jiste. A samozřejmě nechci běžet z jedné postele do druhé. Chci se nejdřív v klidu odstěhovat a vše v sobě definitivně uzavřít... ale nemohu přestat myslet na jeho bratra. Ikdyz ho vidím jen chvilku, hned je muj den lepší a lépe zvládám pak i svého naliteho přítele, který za mnou přijde večer domů a něčeho se agresivně dožaduje...
Co myslíte Vy? Je to jen poblazneni a mám na bratra zapomenout? Nebo počkat dokud nebude vše definitivní a až pak takhle přemýšlet?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Zdravím. Odstěhujte se někam hodně daleko od této rodiny. Se vším se v klidu vyrovnejte a časem si najdete vhodnějšího partnera. Mladší bratr může být sice lepší, ale tak byste se nikdy nezbavila svého ex přítele. A mohl by Vám i svému bratrovi dělat peklo na zemi. Myslím, že s mladším bratrem byste v sobě neuzavřela nikdy předešlý vztah a ztrpčovalo by vám to život oběma. Odstřihněte se úplně od své minulosti!

joudis*
hodnocení

9x

Nezkusis - Nevis ...Stejně by jsi s stále říkala jaké to mohl byt a proč jsem to nezkusila. Raději zkusit a nejak to dopadne ...než v domově důchodců si vycitat proč jsem to neudělala. Přiznejte si že Vase dusicka to chce a cele Vase psaní je tak i napsané ze vlastně jen chcete potvrdit ze ANO jdi do toho ;)

hodnocení

8x
Možná by bylo nejlepší se od celé té rodiny odtrhnout a zapomenout
Pokud sbalíte jeho bratra tak mezi ně vrazíte klín a je velmi pravděpodobné že si bratři asi pudou po krku a asi si tim opilcem ještě dost užijete
Pokud vám to však nedá tak tomu dejte čas v klidu se nejdřív odstěhujte zpřetrejte veškerý vazby na opilce neb ten vám asi jen tak pokoj neda a pak se uvidí

figurek*
hodnocení

5x

já bych radil vyhnout se i jeho bratrovi, protože jinak se vašeho ex nezbavíte nikdy.

lipanek
hodnocení

3x

Tak tenhle Váš přítel se potatil.

Pryč od něj, a hlavně nedávat kontakt, kam.

A jak již píše někdo nade mnou, zapomenout na mladšího. Nedělalo by to dobrotu, bylo by tam napětí, kdoví s jakým koncem.

Může se na to volně hodit přísloví, co je v domě, není pro mě - tedy bratři bydlí v jednom domě /pochází z jedné rodiny/.

Odstěhujte si hlavně všechno v jeho nepřítomnosti, aby to bylo v klidu, abyste se k němu již nemusela vracet, určitě žádné dodatečné schůzky a vyříkávání si.

Tihle opilí agresoři slibují, slibují, ale nikdy nevíte, co udělají.

id
hodnocení

3x

V klídku se odstěhujte neznámo kam, nedávejte nikomu svou adresu. S mladším bratrem jste si nic zlého neudělali, tak bych s ním komunikovala pouze přes email. A časem se uvidí. Vše bude záležet na vašem skoro ex příteli, pokud by se uchlastal, bylo by fajn a vy byste si našla cestu k bratrovi. Třeba i jako bezva kámoši. Nechte to osudu.

Takže s bratrem komunikace jen přes email, pokud společné kafe, tak v neznámém městě v kavárně.

hodnocení

3x

Opusťte tu rodinu celou. Jinak, pokud si začnete s druhým, nevydržíte s tím prvním. zavřete vrátka a konec.

Kdysi jsme zpívali: Já jsem si ji pomiloval, brácha si ji vzal,

Měli kluka, ten byl po mně, já jsem se jim smál. :-D Jaga.

anna*
hodnocení

2x

Já bych to zkusila jen tedy pzor na vašeho skoro ex,když má ty agresivní stavy tak aby mu nebo vám ještě něco neudělal..

smode*
hodnocení

2x
Dobrý den. Těžko říci jak to přesně je, nicméně je také otázkou, zda by on skutečně chtěl Vás a nepokukuje-li spíše z lítosti. Starší a mladší sourozenci bývají dosti odlišné povahy. Třeba já bych si o bývalé přítelkyně či současnou manželku svého staršího bratra (i když s nimi nemám problém) nikdy neopřel ani kolo.

luc*
hodnocení

2x

Možná až se odstěhujete a budete v úplně jiném prostředí, tak budete mít i jiný náhled na jeho bratra. Hlavně se odstěhujte a uvidíte. Řekla bych, že ten váš dosavadní přítel by to hodně těžce nesl jako agresor a mohl by na bratra zaútočit a ublížit mu. Možná ani vy by jste od agesivního útočníka nevyšla jenom tak. Tak mě to napadalo, že by se i toto mohlo stát. Bude to chtít asi opatrnost.

hodnocení

1x

,,Nohy na ramena,,a utíkejte od celé jejich rodiny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]