Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Odstěhujte se někam hodně daleko od této rodiny. Se vším se v klidu vyrovnejte a časem si najdete vhodnějšího partnera. Mladší bratr může být sice lepší, ale tak byste se nikdy nezbavila svého ex přítele. A mohl by Vám i svému bratrovi dělat peklo na zemi. Myslím, že s mladším bratrem byste v sobě neuzavřela nikdy předešlý vztah a ztrpčovalo by vám to život oběma. Odstřihněte se úplně od své minulosti!
Nezkusis - Nevis ...Stejně by jsi s stále říkala jaké to mohl byt a proč jsem to nezkusila. Raději zkusit a nejak to dopadne ...než v domově důchodců si vycitat proč jsem to neudělala. Přiznejte si že Vase dusicka to chce a cele Vase psaní je tak i napsané ze vlastně jen chcete potvrdit ze ANO jdi do toho
Tak tenhle Váš přítel se potatil.
Pryč od něj, a hlavně nedávat kontakt, kam.
A jak již píše někdo nade mnou, zapomenout na mladšího. Nedělalo by to dobrotu, bylo by tam napětí, kdoví s jakým koncem.
Může se na to volně hodit přísloví, co je v domě, není pro mě - tedy bratři bydlí v jednom domě /pochází z jedné rodiny/.
Odstěhujte si hlavně všechno v jeho nepřítomnosti, aby to bylo v klidu, abyste se k němu již nemusela vracet, určitě žádné dodatečné schůzky a vyříkávání si.
Tihle opilí agresoři slibují, slibují, ale nikdy nevíte, co udělají.
V klídku se odstěhujte neznámo kam, nedávejte nikomu svou adresu. S mladším bratrem jste si nic zlého neudělali, tak bych s ním komunikovala pouze přes email. A časem se uvidí. Vše bude záležet na vašem skoro ex příteli, pokud by se uchlastal, bylo by fajn a vy byste si našla cestu k bratrovi. Třeba i jako bezva kámoši. Nechte to osudu.
Takže s bratrem komunikace jen přes email, pokud společné kafe, tak v neznámém městě v kavárně.
Možná až se odstěhujete a budete v úplně jiném prostředí, tak budete mít i jiný náhled na jeho bratra. Hlavně se odstěhujte a uvidíte. Řekla bych, že ten váš dosavadní přítel by to hodně těžce nesl jako agresor a mohl by na bratra zaútočit a ublížit mu. Možná ani vy by jste od agesivního útočníka nevyšla jenom tak. Tak mě to napadalo, že by se i toto mohlo stát. Bude to chtít asi opatrnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.