Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fazole v rajčatové omáčce (v plechovce)

Od: drda* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, chci se zeptat, jestli se fazole v rajčatové omáčce v plechovce (koupeno v Penny a název je Baked beans) musí nejprve uvařit nebo je možné je ihned konzumovat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Vařit se nemusí. Ohřát jim prospěje, ale klidně na studeno.

hodnocení

7x

Dobrý den. Já někdy opeču točeňák nebo špekáček na kostičky, pak na to šoupnu ty fazole a prohřeju. Sám si pak přidám trochu Tabasca. A k tomu chleba. Jak píší ostatní. Za studena, nebo ohřát.

lidus*
hodnocení

5x

Ne, otevřete, ohřejete a jíte. V čili omáčce jsou ještě lepší.

hodnocení

3x

Já osmahnu mleté, přidám papriky, ,porek, cuketu a nakonec to zaliji těmi fazolemi, Obrovská ňamka.

hodnocení

1x

Před chvílí jsem si je dělal, ale Chilli Beans. a z Kauflandu. Kousek slaniny na kostičky,vyškvařit trochu sádla pak jarní cibulku a klobásu ,opět na kousky-a osmahnout a pak ona konzerva, dochutil jsem pak ještě dle své chuti,mleté čili z mlýnku.přisolit a pak jen dobrou chuť!

Tuhle když jsem dělal pro syna a manželku tak ty baked... ,slanina, cibulka, klobása, pasírovaná rajčata (může protlak) papriku-podusit fazolky a dochutit.Jinak jak psali ostatní studené by šli ale jsou o hodně lepší trošku upravené a teplé!

hodnocení

0x

Já mám ráda buřtguláš, takovou jako klasiku s klobáskou a do toho naliju plechovku fazolí. Nemám ráda ten nálev, takže bez nálevu. *mnam*Většinou je fazolí moc, tak část v plechovce šoupnu na mrazák a pak použiju do zeleninové polévky nebo do masa na zelenině.

hodnocení

0x
Lze je jíst i neuvařené. Ohřátím taky nic nezkazíte. Já je jím běžně a to neuvařené. Jediné z čeho bych měl obavy je udušení v ložnici z důvodu nadměrných "větrů" *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]