Nejste přihlášen/a.
Zdravim, jak zní dotaz - omlouvám se za "kmasce", bohužel se to nevešlo do předmětu..
Je to fajn, akorát se mi v podstatě natáhla guma přes oči, tak jestli se dá někde taková koupit. "natahovací guma"
Obrázky tam jsou. Dík
Vítek
Všechny druhy gum a gumiček koupíš v textilní galanterii. Tam, kde se kupují jehly, nitě, bavlnky, pletací příze apod. V každém městečku je aspoň jedna taková prodejna.Gumičky se prodávají na míru, tedy můžeš koupit třeba 1 m, nebo i půl metru, pokud Ti to stačí.
Jsou v různých šířkách. K masce by stačila tenká prádlová guma, asi 5 mm široká. Nebo se prodává i kulatá gumička, vypadá jako takový pružný provázek, možná i ta by stačila. Dej si je ukázat a uvidíš sám, která se bude nejlépe hodit. Jaga.
Myslela jsem původně masku na karneval, nějaký ten veselý obličej. Ale spací masku mám taky a gumičky už jsem měnila, ty původní se vytahaly. V galanterii měli v černé barvě a byly úplně tenké, několik mm. Seženeš je naprosto v pohodě. Pokud se v tom nevyznáš, vezmi si masku s sebou, prodavačka Ti jistě poradí.
Bruno2, nemaťte tady tazatele. To co tazatel potřebuje, je obyčejná prádlová guma, také se jí říká pruženka a ta se dělá v různých barvách a šířkách. Klobouková guma, neboli ta pruženka je kulatá . Tady se koukněte, co to je klobouková guma. A ta se k tomuto účelůu rozhodně nehodí.
Všechny gumičky jsou natahovací. Pouze staré vytahané již nepruží. Různé druhy gum a gumiček jsou k dostání v galanterii /Švadlence/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.