Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít dobrého léčitele

Od: radka21* odpovědí: 13 změna:

Ahoj všem, mám vleklé zdravotní problémy, už jsem s tím byla u spousty doktorů (řeším to už 5 let!), ale není to k ničemu. Je mi 27 let a ráda bych měla rodinu, ale zatím jsem jen každý rok několikrát na hromadě, užívám antibiotika, mám zažívací potíže atd. Už to vygradovalo, mám teď 3tí antibiotika za 2 měsíce a říkám dost! Vím, že je potřeba začít u sebe, měním stravu, čtu knihy z různých oblastí a snažím se si pomoct, ale cítím, že jen to nestačí. Kamarádka mi poradila, abych zkusila zajít za léčitelem, ale když jsem se podívala na ty nabídky na netu a za pár z nich zajela, zjistila jsem, že je to ztráta času. Ti opravdoví léčitelé obvykle nemají internetové stránky a neříkají si hodinovou sazbu od 1000,- Kč nahoru. Pokud někdo má dar léčení, tak s ním zachází jinak. Proto prosím kohokoliv o radu, zkušenost postřeh či kontakt. rererere@atlas.cz

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

2x

Moje kamarádka takhle otěhotněla, už ani nedoufala, moc let se to nedařilo, navštívila astrologa Havelku v Bohdalově. Musela se k němu objednat, ale bylo to zadarmo - teda, doporučil jí nějaké byliny, které si v jeho lékárně pak mohla koupit. Asi po měsíci se jí podařilo otěhotnět. Holčičce už je teď asi tak 7 let ;)

Můj názor je, že skvěle zafungoval placebo efekt - ale proč ne? Účel světí prostředky a jeho "vyšetření" jí rozhodně uškodit nemohlo.

Přeju vám, ať se vše podaří!

radka21*
hodnocení

Miliá Dusatko, děkuju za tip, zní to dobře a i kdyby to bylo placebo a zabralo, budu vděčná. Nemáš na něj prosím kontakt nebo přesnější lokalizaci - bohdalov neznám - je to Morava nebo Cechy? Já jsem z Brna. Klidně mi napiš na mail: radka.prusvicova@atlas.cz díky.

dusatka*

Astrologická apatyka v Bohdalově u Žďáru nad Sázavou, poradna v pátky, objednávky do poradny telefonicky Po - Čt 8 - 11, 13 - 15 hod. tel. 566 677 283.

Z Brna je to kousek.

radka21*
hodnocení

tak to je opravdu kousek, děkuju moc:)

nakupujeme.cz/...

S panem Novým nemám osobní zkušenost, ale moje kolegyně ho zná, navštěvuje a využívá jeho znalostí a nemůže si ho vynachválit. Sama používám jeho Malinový koncentrát na své gynekologické potíže.

doplněno 30.07.09 16:36:

Třeba Vás navede k řešení, když si pročtete poradnu na jeho stránkách.

innkas*

Dovolím si nesouhlasit s vaším tvrzením,že jde o placebo efekt.Léčitelé opravdu UMÍ! Samozřejmě pokud to není podvodník.

Mám vlastní zkušenost.Byla jsem velmi překvapena.Ten pán už dnes nežije,ale jen na mě kouknul a poznal i to,že mě po dlouhém čekání bolí hlava-a bolest mi odstranil.Taky poznal,že tomu moc nevěřím a měl pravdu.Musím uznat,že mi hodně pomohl od problémů.Tehdy jsem tam byla s maminkou,já byla ještě na základce, i jí hned řekl co ji trápí a pomohl.Byl bylinkář.

Až po mnoha letech jsem v dospělosti navštívila léčitele,který dělá automatickou kresbu.Začne cosi čmárat po papíře a jen něvěřícně zíráte.Poznal všechno.Dokonce mi už tehdy-a to je už nejmíň 15 let-řekl,že mám něco na plících.Podle doktorů mi nic nebylo,ale čas ukázal,že měl pravdu.Jen to dokazuje,že přístroje všechno nenajdou.Je to neuvěřitelné,ale rozhodně to není nesmysl.

Zažila jsem úžasnou příhodu vloni.Kamarádce v práci napsala její sestra,že jejich maminku odvezli do nemocnice.Přitom byla po operaci a doma jen pár dnů,vypadalo to špatně.Ta moje kamarádka celá uplakaná volala své známé,která je léčitelka a ta ji řekla hned do telefonu (-maminka byla teprve na cestě do nemocnice-),že má paní embolku,ale ať se o ni nebojí,že to přežije.

A taky měla pravdu.Byla to ebmolie a paní to přežila.Jsem si jistá,že to není jen náhoda.Mimochodem na bylinky nedám dopustit,mám s nimi velmi dobré zkušenosti.

radka21*
hodnocení

Ahoj, děkuju za příspěvek. Já si také myslím, že jsou léčitelé opravdoví a ti, co si na to jen hrají. Jenže zatím jsem měla smůlu na ty, co si na to hrají a proto hledám ty opravdové. Pokud by jsi měla kontakt na ověřeného léčitele, budu Ti vděčná. radka.prusvicova@atlas.cz

ja*

Byli jste někdo v kontaktu s pražským léčitelem Andrášem?

lionka*

Dobrý den,

znám pana Havelku, o kterém byla výše řeč. Diagnózu určuje podáním ruky a musím říct, že se mu to určení diagózy docela daří. Předepisuje čínské léky, které si můžete přímo u něj zakoupit. Můj bratr trpí nevyléčitelnou nemocí a po užívání těchto léků se sice ještě nevyléčil, ale zlepšil se průběh nemoci.

Dále mám osobní zkušenosti s panem Wojnarem (ten je opravdu pro mě asi zatím nejlepší). Je to bylinkář, který určuje diagnózu z oka a podle toho předepíše bylinky, které si doma pak vaříte jako čaj. Měla jsem problémy s menstruací, padaly mi hodně vlasy a mívala jsem výtoky - to vše mám teď v pořádku. Bývá i v Brně - tel. č. 541 210 620; wojnar.cz/...

doplněno 09.09.09 21:37:

Jo a ještě bych dodala, že si nemyslím, že by léčení léčitelů byl nějaký placebo efekt. Je to metoda léčení, která se používala daleko dřív než moderní medicína. Bylinky a přírodní produkty neničí tělo tak, jako farmaka a obsahují rovněž účinné látky. Navíc doktoři se nikdy nedívají na člověka jako celek. Myslím tím, že např. gynekologové léčí pouze gynekologické obtíže, dermatologové pouze vyrážky a víc je nezajímá, což je podle mě špatně.

mamacita2*
hodnocení

0x

Milá Radko, záleží od kud jste a kam až můžete zajet. Když tak mi napište.

radka21*
hodnocení

Ahoj, já jsem z Brna, moje rodina bydlí ve Zlínském kraji a dopravit se dá vpodstatě kamkoliv, ale pokud by to bylo někde v dosahu Jihomoravského či Zlínského kraje, bylo by to příjemnější z pohledu cestování. Díky. Klidně mi napiš na mail: radka.prusvicova@atlas.cz

hodnocení

0x

Doporučuji pana Misaře Františka z Krucemburku.Je to u Ždírce nad Doubravou, okres Havlíčkův brod.Je hodně dobrý a vše pozná a poradí.*palec*

durancea*
hodnocení

0x

ATB - pořád Ti koluje v těle nějaký zánět, jen se přemísťuje, volila bych třeba česněk v tobolkách ap., probiotika a změnu stravy. Na těhotenství fukguje i mnohé na způsob placebo efektu (každý jsme jiný), ale věřila bych i změně prostředí (dovolená v horách, moře - pomáhá ovzduší), ale je nutné si psychicky odepřít myšlenku, že tam jedeš kvůli miminku. Prostě tam jedeš kvůli sobě, načerpat síly. Zkušenost mám osobní, po 12 letech vztahu se stačilo přestěhovat, odblokovat jakési myšlenky a bylo to ;) ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]