Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postinor na vyvolání menstruace

Od: sia odpovědí: 2 změna:
Zdravím je to dotaz spíše pro ženy,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost s tím, že vám gynekolog na vyvolání menstruace předepsal prášek typu Nulsora, Postinor atd. Těhotná nejsem, jsem zdravá ale mám zpoždění menstruace už 20 dní. Vím, že tyhle prášky dokáží udělat v těle pořádnou neplechu a nějak se mi do toho vůbec nechce, když nejde o žádnou krizovou situaci. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Postinor jsem používala na oddálení menstruace o dovolených léta. A bez problémů.

Na vyvolání menzes chodily ženské na gyndu na injekce. Co počkat? Příroda si poradí sama?

sia
hodnocení

Právě proto jsem se divila, že o injekci se nezmínil a řekl ať si koupím Nulsoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]