Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adopce dítěte

Od: noe* odpovědí: 7 změna:
Známí nemohou mít děti,a chtějí si adoptovat děcko.Nejsou si však jistí.Jíní mají špatnou skušenost.A to je odrazuje od adopce.Je jiná možnost?děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je. Pěstounská péče.

Jinak my máme dvě adoptované děti - no puberta byla docela náročná - ale to má i většina vlastních dětí.

lipanek
hodnocení

0x

mom4moms.cz/...

V odkazu máte různé druhy možností, jak si vyplnit touhu.

Já uvedu ještě další možnost, nevím, jaká je překážka, na čí straně, nechat se oplodnit někým jiným, nebo se úplně rozejít a najít nového partnera. Jsou případy, kdy se prostě ti dva k sobě nehodí, a rodinu spolu nezaloží, ale v novém svazku to vyjde. Záleží, jak silní jsou ti dva jedinci.

noe*
hodnocení

Z děckého domova.Prý jak tak rostou pohromadě.Tak jsou skažený.S kušenosti adopcí,měli dítě začlo fetovat,okradlo je.I kpobodání došlo.Jiní adoptují uprchlické děti.
lipanek

Já bych to nechala na těch známých, ať se rozhodnou, jak oni to sami cítí.

Asi byste to neměl prezentovat na sítích, je to jejich život a tyhle Vaše podněty /i o té paní sousedce/ je jenom mlácení prázdné slámy, dle mého ztráta času.

noe*
hodnocení

Pravda děkuji,mám dost starostí sám se sebou.A nemohu stímhe stylem spasit svět.Hezký večer ať jste jaký koliv človíček.

hodnocení

0x

Dítě lze si vzít do pěstounské péče, to je lae jen dočasné, pokud by se přihlásila jeho rodina nebo třeba přišla z kriminálu, dítě se jim musí vrátit. Ale je to placené, jako zaměstnání a pokud by dítě bylo třeba nezvladatelné, lze to zrušit a dítě vrátit. Taky jsou rodiny, které mají třeba 4 děti dočasně, než třeba se uzdraví jejich rodič nebo než se vyřeší bytová situace. Ale to je spíš o tom být teta než rodič.

noe*
hodnocení

Probíraly jsme to,a souhlasí svámi.za skoušku nic nedají.Dítě se adaptuje,na jiné prostředí.Bydlely jse ve městě ,tam byl DD domov.Jsou tam ruzný děcka,bylo mi jich líto.Věčinou svoje rodiče nikdy neviděly.Známej byl v děckém domově.Nedavno byl i v tv,pomohla mu,Tereza Pergnerová.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]