Nejste přihlášen/a.
Každý z nás to jinak snáší. A taky má každý jinak silné a případně i stočené kořeny.
Mně moudráky vyjely jak po másle, nekrvácelo to ani nebolelo. Vůbec. Známý měl konce kořenů otočené vzhůru a zažil prý hrozný dlouhý zákrok s bolestí.
Tak se nebojte, pokud na tom budete, jako já, a my ženy něco vydržíme , uvidíte, že to nebude nic hrozného. A to vyřízerní zvládnete v pohodě. Jaga.
Chybí mi jedna osmička. Na cyklodovolené mne šíleně rozbolela. Při průjezdu Topolčanama mi ji vytrhli na počkání. Cucala jsem led, co mi nasypali do bidonu v nedaleké hospodě a pokračovala v jízdě s ostatními. Jenže každý jsme jiný. On asi byl ten můj kořen příznivě rostlý. Šlo to na první dobrou. Kéž to máte taky tak "pohodové" , že se Vám hned nadobro uleví.
Záleží na doktorovi,zrovna nedávno moudrák,kořeny do boku,musel zub ovdvrtat,dáseň rozříznout,roštípat a tahat po kouskách. Kromě děsivých zvuků jsem necítil vůbec nic nepříjemného,ale oblličej opuchlý až k vlasům. Až to přišlo k sobě,jeden den to pobolívalo ale pak už nic.
Na ten den byh si nic nedomlouval,po té anestézii konkrétně mě nebylo úplně jistě a dobře,spíš jsem pak jen odpočíval
Sama už nemám ani jednu osmičku, všechny šly ven do mých 25. let bez problémů. Nechci strašit, ale mému dospělému synovi už dvakrát trhali a vždy s velkými problémy: u prvního horečky,ATB+ týdenní neschopnost, u druhého 4 hod. v křesle, rozřezaná a sešitá dáseň a nemožnost kousat a to vše 23.12.- tedy vánoce na nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.