Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytržení moudráku, bolesti po?

Od: luci2 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda tu má někdo zkušenost s vytržením moudráku. Na vytržení jdu v pátek ráno a potřebuju pak na 3 hoďky jet něco vyřídit. Dost se bojím toho abych nebyla opuchlá nebo nebyla v šílených bolestech.
Děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Po trhání zubu byste měla být v klidu po zbytek dne. A pokud váš zubař není řezník, neměla byste to vůbec cítit.

host

Bolavou díru v dásni nevyplachovat, nechat zahojit. Nekouřit. Více i viz schill.cz/...

hodnocení

3x

Každý z nás to jinak snáší. A taky má každý jinak silné a případně i stočené kořeny.

Mně moudráky vyjely jak po másle, nekrvácelo to ani nebolelo. Vůbec. Známý měl konce kořenů otočené vzhůru a zažil prý hrozný dlouhý zákrok s bolestí.

Tak se nebojte, pokud na tom budete, jako já, a my ženy něco vydržíme ;), uvidíte, že to nebude nic hrozného. A to vyřízerní zvládnete v pohodě. Jaga.

liska5
hodnocení

3x

Chybí mi jedna osmička. Na cyklodovolené mne šíleně rozbolela. Při průjezdu Topolčanama mi ji vytrhli na počkání. Cucala jsem led, co mi nasypali do bidonu v nedaleké hospodě a pokračovala v jízdě s ostatními. Jenže každý jsme jiný. On asi byl ten můj kořen příznivě rostlý. Šlo to na první dobrou. Kéž to máte taky tak "pohodové" *ua*, že se Vám hned nadobro uleví.

hodnocení

2x

Na trhání zubu mě víc než že by to bolelo vadí to, že pak má člověk půl huby jako po obrně- Ale není třeba z toho dělat vědu, já si vždy zubaře zamlouvám na ráno a pak pokračuji dál k zákazníkovi. Pravda, artikulace trochu vázne, ale jinak fajn *smich*

prestik*
hodnocení

0x

Rozhodně bych to odložil. Zkušenost mám; nic moc, týden bolest a prášky.

fik
hodnocení

0x

Záleží na doktorovi,zrovna nedávno moudrák,kořeny do boku,musel zub ovdvrtat,dáseň rozříznout,roštípat a tahat po kouskách. Kromě děsivých zvuků jsem necítil vůbec nic nepříjemného,ale oblličej opuchlý až k vlasům. Až to přišlo k sobě,jeden den to pobolívalo ale pak už nic.

Na ten den byh si nic nedomlouval,po té anestézii konkrétně mě nebylo úplně jistě a dobře,spíš jsem pak jen odpočíval

hodnocení

0x
Za hodinu po trhání jsem už seděl na kole a dával si svých 130km. A to mi ho zubarka tahala dvě hodiny, pak ho zlomila a kořeny mně tahal jiný doktor na druhém konci města. Měl jsem celkem 4 injekce a nezabrala ani jedna.

hodnocení

0x

Spíš se nedají vyloučit komplikace, když se zub vytrhnout nepodaří a pošlou vás na vysekání jinam. Takže závazně bych si raději asi nic nedomlouval.

sametka
hodnocení

0x

Sama už nemám ani jednu osmičku, všechny šly ven do mých 25. let bez problémů. Nechci strašit, ale mému dospělému synovi už dvakrát trhali a vždy s velkými problémy: u prvního horečky,ATB+ týdenní neschopnost, u druhého 4 hod. v křesle, rozřezaná a sešitá dáseň a nemožnost kousat a to vše 23.12.- tedy vánoce na nic.

joudic*
hodnocení

0x
budete mit uplne rozm*danou hubu a neda se mluvit.. ne ze by se leccos nedalo zaridit, ale asi si spis budete prat byt doma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]