Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechtěné dítě

Od: venom odpovědí: 24 změna:
Čau, nedávno jsem jedný holce na zábavě nechtěně udělal dítě. Ona si myslí,že jsem svobodný, jenomže já mám doma manželku a 2 děti. Ta holka zná moje křestní jméno a tel. číslo. Může mě někde nahlasit, když zlomím simku s tel. číslem co na mě má a už se jí nikdy neozvu? To že to je hnus mi psát nemusíte...

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

20x

Když bude chtít, najde si Vás. Je zvláštní, že ženatý chlap jde na zábavu sám, bez manželky a tam se navíc chová jako utržený ze řetězu. Proč? Nejste v manželství spokojený? Máte doma nedostatek sexu? Nedovedu si takového partnera vůbec představit.

Měl jste uvažovat mozkem, pokud nějaký máte. Když už se to mělo stát, co takhle použít kondom? Jinak mi připomínáte Pepíčka, který rozbil okno a teď zametá stopy. Proč se k tomu nepostavíte jako chlap? Proč cpete hlavu do písku a Já nic! Udělal jste, tedy se budete muset postarat. Na to děcko platit, i když je nechtěné. Za rodiče přece nemůže. Takže zničit simku Vám nepomůže. Jinak o jednu rodinu možná přijdete a druhou zbudujete.

Pro jistotu bych dala po narození děcku udělat testy, zdali jste skutečně tatínek. Protože, pokud je dívka stejného ražení, jako Vy, mohla za ten večer vystřídat třeba pět podobných "milovníků" a otec může být kdokoliv z vás. Jaga.

Ale správný chlap, ať udělá cokoliv, staví se k tomu čelem. Těm ostatním se říká "přizdisráči".

rv*
hodnocení

9x

Pravděpodobně bude chtít, abyste na své dítě finančně přispíval. Neboť děti nerostou jako houby v lese, ale starost o ně stojí i spoustu peněz.

A se SIM dělejte, co chcete, záznamy o jejím majiteli a historii jsou stále k dispozici a v případě potřeby o ně může policie zažádat.

id
hodnocení

8x

nedávno jsem jedný holce na zábavě nechtěně udělal dítě.
Já vás trochu poopravím - na zábavě jsem si udělal dítě. Je to vaše dítě, ne jen tý holky.

h0043
hodnocení

6x
Tvl, běž za ní, řekni jí, jak jsi na tom doma. Zaplať interrupci a ukončete to, dokud je možná ještě čas.

lidus*
hodnocení

5x

Na zábavě jsem uděl nechtěně dítě, asi vám ta holka při šukání držela pistoli u hlavy. Budeli chtít, najde si vás a můžete lámat co chcete. Raděj to řešte, vysvětlete, že rodinu už máte, zaplaťte ji interupci, pochybuji, že si dítě bude chtít nechat a kdyby ano, připravte se jak to vysvětlíte manželce.

hodnocení

5x

Pokud dívka dítě též nechce, zařídí si interupci, na to nepotřebuje vás. Pokud ho chce, nic s tím nenaděláte. Jde-li o druhou možnost a dítě se narodí, trvejte na určení otcovství, než začnete něco platit nebo se jinak zavazovat nebo něco měnit doma. Možná vás ani za otce nechce a nebo může taky jít o případ, že otce k dítěti nutně potřebuje, protože už před stykem s vámi byla těhotná a nevěděla s kým, těď má viníka. Vzhledem k tomu, že jde o dívku zřejmě volnějších mravů bez zodpovědnosti/bez antikoncepce jde s kýmkoliv/, vůbec bych se nedivila a vy můžete docela hloupě naletět. Že se to vůbec stalo, nebudu komentovat- jí i vám.

ladycat*

Asi nejlepší názor ze všech. *zdravi* Ještě bych dodala, že dívka možná hledala "oplodnitele" a zřejmě našla.

klera*
hodnocení

3x
Větší hnus je, že je vám ukradenej osud toho dítěte. Jestli už je pozdě na interupci, bude díky vám po světě chodit člověk, bude vám podobnej, bude mít vaše vlastnosti a kvůli vám bude mít psychický problémy a pocit, že nestojí za to, aby si ho všímal vlastní otec. Jednou si vás ale najde, jenom aby zjistil, že jste karikatura chlapa.

hodnocení

2x

@venom - Může mě někde nahlasit, když zlomím simku s tel. číslem co na mě má a už se jí nikdy neozvu?
Samozřejmě, že vás může "nahlasit" - příspěvek na výbavičku, výživné a zajištění úhrady některých nákladů neprovdané matce a výživné na dítě je taková suma, že se slečně vyplatí i soukromý detektiv, aby si vás našla.

a gumu už jsem u sebe žádnou neměl
Jestli takovéhle zábavy absolvujete často, nemusí zůstat u jednoho levobočka *smich*

dolga*
hodnocení

2x

Vypátrat Vás opravdu nebude takový problém, jak si Vy myslíte...

Takže zahazovat simku bude k ničemu, abyste se mohl ráno podívat na sebe do zrcadla, tak se přiznejte manželce. Je možné, že se manželka s Vámi rozvede, já bych to udělala. Mít doma něco takového, co klidně ohrozí mně i naše děti event. pohlavní chorobou, dnes docela řádí AIDS, stačil by i syfilis, tak si ho nevážím, protože mám ráda chytré lidi a navíc bych si neuměla představit, že by naše děti měly mít vzor v takovém otci. Myslím, že jste to neudělal poprvé a ted Vám to ale poprvé nevyšlo. Takže zničte dětem domov, zničte svoje manželství a budte na sebe hrdý, co všechno jste dokázal.

hodnocení

1x
Byli jste na to dva a oboum se to líbilo...na druhou stranu je to obraz dnešních holek...co to je za blbku když se nechá sprominutim oprcat, ne tohle fakt nepovažuji za milování, a nepřemýšlí nad ochranou? Ať si to tedy taky trochu vyzere tu nezodpovědnost, což už se stalo. Jak to vlastně víte že je těhotná? Simku klidně hoďte do řeky, ale když bude chtít tak si vás najde i jinak...
danys*
Přesně, tohle se za vašich mladých let nedělo :-D A ty holky taky měly rozum

sorry, ale ta holka je těhotná, čili ta si to vyžere tak jako tak, ať už si dítě nechá nebo zvolí potrat. ovšem dovoluji si upozornit, že chlap (no, to není chlap, ale nějak mě nenapadá vhodné označení, za které by mi nehrozil ban), který dívce lže o svém stavu, při sexu je líný (nebo snad hloupý) použít ochranu, a když dojde k otěhotnění, tak se utíká schovat pod sukně manželce, je taky pěkné kvítko *nevi* boha jeho, však když už zahejbám manželce, tak snad použít kondom je naprostej základ, ne? nechtěné těhotenství je jedna věc, ta druhá jsou sexuálně přenosné choroby, které v manželství neriskuje sám za sebe, ale pokud je chytí, tak je s klidem přenáší dál *zed*

lidus*

Danys, omyl,tohle se dělo vždycky, na každé letní noci jste někde zakopl o dvojci a byly roky, kdy se v dlouhém kabátu souložilo při tanci na parketu. Jak nevím, nebyla jsem účastníkem těchto akcí.

dolga*

Liduš a jak to víte, že se to dělo? To mně docela zajímá. Nebyla jste tam a znáte podrobnosti.*smich* Přišlo mi to legrační - omlouvám se. Jinak, v Praze se ted žení čerti...počasí je tedy hrozné..

lidus*

Pokud byste četla a nehledala rozpor, věděla byste, že na letních nocích jsem BYLA a ne jednou, o ty co šukali v tmavém koutku, mnohokrát zakopla a že se děly soutěže šukání v dlouhém kabátě na parketu, ano i o tom vím, jen jsem napsala, že těchto akcí jsem se nikdy neúčastnila. Ale chcete-li vědět vše, pak tedy dnes v 60 letech, docela dost nemocná, závidím těm co si to užili.

liska5

Mne už nic nepřekvapí. To byla šedesátá léta. Jedna holka otěhotněla, když seděla na klíně klukovi na zadním sedadle v autobuse cestou z tanečních. To reaguji na něčí poznámku, že v dřívějších dobách by se to nestalo.

ten*
hodnocení

1x

Nemyslím si, že zrovna taková, která po chvilce seznámení leze chlapovi do postele, by prahla po tom, aby si dítě nechala. No ale také i může. Jestli je nějaká akční, najde vás a může vám ze vzteku a touze po pomstě žensky pořádne zatopit. Manželka by byla asi hodně zklamaná. Přemýšlet, co bude lepší nebo horší pro vás i pro ni. Skrývat se před ní nebo s ní začít komunikovat. .

venom
hodnocení

Na potrat nechce jít, protože si prý dítě můžu dovolit. Bohužel jsem byl blbej a gumu už jsem u sebe žádnou neměl
Tak teď už jen rozmyslet jestli platit alimenty na jedno dítě a nebo jít od manželky a platit na dvě...gumu už jsem žádnou neměl? To jako bylo více dám za jeden večer? Pěkný výkon :)
lidus*

Tak to vypadá na šukací maraton. Pohlídejte si, zda je dítě vůbec vaše. Jsem zvědavá co vám na to řekne manželka, to neutajíte věčně.

@lidus: Sodoma Gomora: Mamí, děti se mi smějou, jak vypadám. Prosím tě, buď rád, že nejsi pes. To byl tenkrát hroznej mejdan *smich*.

dolga*

Jéžíši, ampere...*zmateny*:)

asd1
hodnocení

0x

Nechtěně? *smich* Holt sis pořídil dítě, tak se o něj postaráš, minimálně budeš tajně platit alimenty. Příště použít hlavu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]