Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy při menstruaci

Od: hanab* odpovědí: 6 změna:

Nikdy jsem netrpěla na nějaké bolsti při menstruaci a v podstatě jsem o tom ani nevěděla. Je to zhruba tak přes půl roku, co mě vždy první den mestruace bolela hlava. Nic hrozného a bylo to jen dopoledne. Postupně se mi ale stává, že mě bolí hrozně klouby a záda a jsem unavená a mimo už třeba od pondělí zhruba do soboty. Do toho i motání hlavy. Začíná mě to hrozně štvát a hlavně omezovat při běžných činnostech. Od září 2018 beru antikoncepci ornibel. I přesto se snažím dost hýbat (jsem zvyklá dost sportovat), ale už mi to ani nepomáhá jako kdysi. Nevíte, čím by to mohlo být?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký máte tlak? Co pitný režim? Svěřte se lékaři, jen ten najde skutečnou příčinu Vašich potíží.

hanab*
hodnocení

Tlak mám vždy nižší, ale při těchto dnech se nijak neliší a pitný režim dodržuju vždycky.

vilik*
hodnocení

0x
Nevím. Lékař vám řekne víc. Vy sama spekulujete s následky užívané antikoncepce, ale může to být cokoliv.
Na preventivní prohlídky chodíte? Tak se objednejte, pokud váš stav není akutní a nevyžaduje okamžité řešení, a tam s vašimi problémy svěřte.
hanab*
hodnocení

Už dávno mě napadlo, že to bude mít spojistost s tím, protože nic jiného se v mém životě nezměnilo. Na prohlídky chodím pravidelně 2x do roka. Zrovna za dva týdny jdu, tak to snad dořeším nějak tam.

hodnocení

0x

Což takhle blížící se nástup menopauzy?

Takto se projevuje.

hanab*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první menstruace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]