Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí hovězí morkové kosti?

Od: liska5 odpovědí: 4 změna:

Překvapilo mne, že za 4 špalíky chtěli v řeznictví 75 kč. Zjistili jsme, až když jsme si doma prohlédli paragon s celým nákupem. Špalíky asi 8x5 cm. Je to jinde jinak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

3x

Ano, to je bohužel běžná cena. Taky jsem byla překvapená, když jsem je po letech kupovala na polívku.

hodnocení

2x

Viděla jsem je v jednom řeznictví, kilo stálo 47 korun. Byla jsem taky dost překvapená, byly úplně oholené, nikde kousek masa. Jenom za kosti se mi to zdálo hodně. Ale vývar z morkových kostí je moc prima.

Pokud někdo chová hovězí dobytek na maso, nabízí většinou pak balíčky po 10 kg, od každého něco. A občas jsem viděla, asi u dvou těchto chovatelů, že nabízejí k tomu morkové kosti nebo droby zdarma. Ale zřejmě je třeba si koupit to maso. Samotné by je asi zdarma nedali. ;) Jaga.

sametka
hodnocení

2x

Mě stálo 95 dkg 75 Kč.

hodnocení

0x

U nás 65,- kupuji jen 1-2 menší ks. k hovězímu žebru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]