Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, chci se zeptat, zda jste někdo zkoušel škubánky pomocí hnětače těsta. Trápí mne krční páteř a ráda bych si výrobu škubánků usnadnila, ale již předem mám pocit, že je to pouze o ručním zpracování. Děkuji za radu.
A čím to vlastně teď děláte? Máme doma něco takovéhleho eshop.tescoma.cz/... a jde to s tím snadno, vpodstatě se párkrát zatlačí dolů a je hotovo. Žádná velká síla a ještě je to správným směrem, vlastně se o to stačí jen jakoby opřít, klidně oběma rukama, hrnec se držet nemusí - dolů neuteče. Podle mne by to mohlo vyhovět. Konkrétní tip na elektrickou věc mě teď nenapadá.
Ano, jasně, dělám to tímto šťouchadlem, které mi posíláte, to jo. Ale pak se to musí dodělat tak, že se hnota tře o stěny hrnce vařečkou, aby tam nebyl žádný kousek a to je právě to, co mi vadí na krční páteř. Ale už je hotovo, zapojila jsem na místo robota dědu. Do teď netušil, jak se škubánky dělají. Děkuji za odpověď.
O stěnu hrnce už hmotu netřu. Nebudu Vám popisovat, jak to šťouchám a zároveň promíchávám, to umíte sama lépe. Když jsou brambory dostatečně uvařené, tak téměř žádné "drobečky" nezůstanou. A ty, co přece zbydou, podle mě právě do škubánků patří. Takže máme trošku jiný pohled na výsledek.
Využít dědu je výborný nápad. Je to bez shánění a nezabírá pak místo v kredenci.
Uvaření, oloupané brambory přeženu čtverečky na br. salát, šoupnu do pekárny, přidám ingredience, zapnu pekárnu na chvilku a jdu si dopít kafe.Vyleze z toho akorát těsto na škubánky, halušky,...
evan - jsem ráda, že jedna má vychytávka se ujme i v jiné domácnosti. Já to mu říkám "vychytávky líné ženy", která denně musí nakrmit rodinu a odmítá stát půl dne v kuchyni, protože má tisíc různých zájmů a koníčků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.