Jde o jednoho kluka ze třídy. Vidím že na mě celkem často kouká ale to není všechno. Jeden den když jsme čekali před učebnou na chodbě tak já jsem stála na jednom konci a on na druhým ale jako kdyby po šířce té chodby takže byl ode mě asi jen 3 metry a chtěl jít na záchod ale místo toho aby to vzal normálně rovně tak šel ke mně koukal se mi do očí nic neříkal a potom se otočil a šel na ten záchod. Upřímně bylo to dost divný. Nebo když jsem vešla několikrát do místnosti kde byl on tak mi Koukal prostě přímo do očí a vůbec se nepodíval pryč. Ve třídě začal být také dost hlučný např. vstával z lavice a podobně. No a já jsem si myslela že se mu líbím jenže potom jsem viděla jak stál přímo předemnou s jednou holku a vzal jí kolem ramen a nebo v šatně jí začal objímat. A potom když jsem ze školy odcházela tak jsem měla pocit jako kdyby tam na mě číhal a já jsem z periferního vidění viděla jak na mě úplně schválně zírá a tak jsem to ignorovala. Je to fakt dost divný. Nevíte co to na mě zkouší?
Třeba se mu líbíte a snaží se vzbudit ve Vás zájem, možná i žárlivost, zkrátka si říká tímto způsobem o Vaši pozornost. A to se mu daří. Všímáte si ho, myslíte na něho a vrtá Vám v hlavě co to na Vás zkouší. Třeba odloží konečně stud a naváže s Vámi normální komunikaci. Ale do hlavy mu nevidíme, můžeme se jen domnívat. Pokud Vás zajímá, tak tu komunikaci můžete navázat Vy první s ním.
Já bych ho asi zkusila zlobit taky: "Nebojíš se, že když na mne budeš takhle zírat, že ti třeba vypadnou oči z důlků? Já budu muset honem sehnat sklenici a donést je tvojí kamarádce. A měl bys oči jen pro tu jednu jedinou. To je hezké, ne? Proč dělat oči na někoho, kdo se ti nelíbí opravdu? Si rád děláš z holek legraci, viď?" Nebo nějak lépe.
Jinak s tou dívkou - je to drzý spratek. Neboj se ho a pěkně mu odpověz, jak radí výše ,,kami,,. /Máš nějaký problém? Tak se koukej do matematiky, anebo v jakém předmětu plave/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.